Șofer din Arad, fotografiat în timp ce era urcat pe plafonul mașinii în mers, necontrolată de nimeni. Ce măsură au luat polițiștii

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 15:51
Șofer din Arad, fotografiat în timp ce era urcat pe plafonul mașinii în mers, necontrolată de nimeni. Ce măsură au luat polițiștii GALERIE FOTO
Șoferul din Arad a fost fotografiat pe cupola mașinii, în timp ce aceasta se afla în mers, pe o stradă din Arad

Un șofer din Arad a fost fotografiat în timp ce era urcat pe plafonul mașinii în mers, în trafic, fără să fie nimeni la volan. Bărbatul în vârstă de 19 ani era și începător, iar în autoturism se mai aflau pasageri. Fotografiile au fost urcate pe internet de alți participanți la trafic, iar polițiștii s-au autosesizat.

Fotografiile au fost realizate pe o stradă din municipiul Arad, care face legătura între oraş şi zona de agrement Trei Insule. Imaginile care au fost urcate pe Facebook au fost văzute de polițiștii care au decis să îl sancționeze pe bărbat. ”Poliţiştii Biroului Rutier au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului cu suma de 1160 de lei. Acesta şi-a recunoscut fapta şi nu a avut obiecţiuni”, a declarat pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.

Șofer din Arad, fotografiat pe plafonul mașinii în mers

Poliţiştii spun au explicat că şoferul se urcase pe plafonul maşinii care era în mera, iar la volan nu se afla nimeni. În schimb, în autoturism mai erau pasageri, dar nimeni nu a prelaut controlul volanului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×