Reacția stupefiantă a lui Mircea Badea, după ce a primit sentința definitivă de la Tribunal

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 13:45
Reacția stupefiantă a lui Mircea Badea, după ce a primit sentința definitivă de la Tribunal
Mircea Badea, reacție după aflarea sentinței definitive

Reacția lui Mircea Badea în urma scandalului cu daunele morale pe care trebuie să plătească în urma unei jigniri la adresa unui scriitor. Instanța a stabilit ca moderatorul să plătească 25.000 de lei. Mircea Badea a discutat în cadrul emisiunii sale „În gura presei” despre suma datoare lui Florin Toma, scriitorului căruia i-a stârpit imaginea.

Decizia de a ajunge în intanța fost dată luna trecută de Tribunalul București. Totul s-a petrecut pe 1 februarie a anului 2016, momentul în care Mircea Badea l-a jignit pe scriitorul Florin Toma în propia emisiune a jurnalistului.

Reacție Mircea Badea, sentință definitivă

Jignirile aduse lui Florin Toma au ajuns să fie în final pedepsite, spre bucuria scriitorului. De pe 1 februarie a anului 2016 sunt vii presupunerile acestei situații. Denigrarea operelor lui Florin Toma au fost finele acestei dispute, restul mutându-se la tribunal. : „…morsa incompetentă…, burdihan mare…opera de trei parale, la propriu…ochii înecați în osânza…Toma slutu’ și uratu’… Toma grosu’ și arțăgosu’…îl șterge la fund cu limba de matase…când scrii harnelile alea de le scrii…netalentat și prost…”, au fost expresiile folosite acuzatorii la sentința lui Mircea Badea.

Mircea Badea, prima reacție după sentința definitivă
Mircea Badea, prima reacție după sentința definitivă după jignirile aduse la adresa lui Florin Toma, scriitor

„Onorata instanță, astăzi (n.r. – marți), una dintre onoratele instanțe din România, a stabilit că i-am făcut nasoale unuia de care nu a auzit nimeni, scriitor, îți dai seama, de mare succes. Și mă obligă onorata instanță să îi dau 25.000 de lei, e bine, că îi am la mine, dar nu cred că îi dau acum, cred că s-a culcat. Și mă gândeam acum că și „Evenimentul zilei” a spus că trecutul m-a ajuns din urmă și o să fiu ruinat. Când îți dă onorata instanță o decizie stai în picioare”, a fost reacția lui Mircea Badea după sentința definitivă a situației dintre el și Florin Toma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×