Reacția halucinantă a lui Tudor Chirilă, după ce Elena Udrea a fost eliberată: „Luați de aici justiție!”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
20/12/2018, 19:45
Reacția halucinantă a lui Tudor Chirilă, după ce Elena Udrea a fost eliberată: „Luați de aici justiție!” GALERIE FOTO
Tudor Chirilă a reacţionat după ce s-a anunţat că Elena Udrea va fi eliberată

Tudor Chirilă a reacţionat după ce instanţa a decis ca Elena Udrea să fie eliberată! Acesta a avut un mesaj halucinant după ce s-a anunţat că fostul ministru al Turismului îşi va petrece Sărbătorile de iarnă acasă, în libertate, alături de familie.

„Luati de aici justitie. Asta era ideea si au implinit-o. Sa fie liber la furat pentru ca mereu vor gasi solutia sa amane puscaria. Hotii in libertate. In timpul asta Teodorovici arunca in aer tara cu propunerea lui de noi taxe, bursa cade 20%, vor sa ia si banii din pilonul 2 de pensii. Cam asta e tara in care daca nu furi esti prost. Sigur, sentintele astea se vor rejudeca, adica apelul, asta inseamna ca vor putea fi din nou condamnati dar si achitati, ganditi-va cata presiune va fi pe magistrati ca sa dea alte sentinte, ganditi-va cat vor trage de timp.Si atentie, vorbim de dosare de coruptie care incep din 2014.”

Reacția halucinantă a lui Tudor Chirilă, după ce Elena Udrea a fost eliberată

„Toti condamnatii vor incerca rejudecarea in baza acestei decizii cu completurile de cinci judecatori. Oricum treaba e atat de tehnica incat e greu pentru cetatenii neavizati sa patrunda toate chichitele si ascunzisurile atacului urias la justitie. Asa ca ne intoarcem la punctul 0 adica in anii 90 cand furau linistiti iar noi nu stiam mare lucru.”

Elena Udrea, înainte de a fi încarcerată
Elena Udrea, înainte de a fi încarcerată

Singurul lucru care se schimba e ca acum noi stim iar pe ei ii doare undeva de noi. Bine, nici pe noi nu ne mai doare de noi. Sentimentul ca nu exista alternativa e cea mai mare boala de care se poate imbolnavi un popor. Fatalismul ca religie. Pentru ca din scoala ni se vinde ideea ca suntem mici si nu putem schimba mare lucru, de aia educatoarea le face copiiilor desenele iar in clasa a opta copiii invata pe de roat niste comentarii aride si goale de continut pentru ca, nu i asa, nu pot ei sa gandeasca de capul lor. Si uite asa, ajungem adulti fricosi si fatalisti. Trista tara, trista soarta, triste sarbatori”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×