Reacția fiului lui Florin Busuioc după cele întâmplate tatălui său: ”Îmi pare extrem de rău”

în Instant Articles
07/11/2018, 21:45
Reacția fiului lui Florin Busuioc după cele întâmplate tatălui său: ”Îmi pare extrem de rău”
Florin Busuioc, alături de fiul său!

După cele întâmplate lui Florin Busuioc, a apărut și reacția fiului lui. Acesta și-a declarat regretul pentru ce a pățit. Pe scurt, longevivul prezentator meteo a suferit marți seară, 6 noiembrie, un infarct care a răscolit întreaga Românie. Vedeta, aflându-se la Craiova prin prisma unui spectacol de la ”Filarmonica Oltenia” a acuzat dureri în zona inimii. Colegii acestuia au sunat la 112 în repetate rânduri, iar ambulanța SMURD care a venit la fața locului l-a transportat la Spitalul Județean din Craiova. Ulterior, medicii au decis ca Busu să fie operat de urgență. Medicul rezident Eugen Țieranu l-a operat, iar intervenția a avut succes.

În prezent, vedeta Pro TV a fost adus la București, cu ajutorul unui elicopter și, de acolo, a fost preluat de o ambulanță. Purtătorul de cuvând al unității spitalicești din Craiova a detaliat tot procesul prin care a trecut ”omul de la meteo”, dar a asigurat oamenii de starea lui stabilă de sănătăte în moentul ieșirii din spital. ”În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”, a declarat Cristiana Geormăneanu.

Reacția fiului lui Florin Busuioc după cele întâmplate tatălui său: ”Am aflat de dimineață, de la mama mea…”

În fotografie se află fiul lui Florin Busuioc
Fiul lui Florin Busuioc a reacționat, în urma celor întâmplate tatălui său

Totul este în regulă acum, asta datorită medicilor, dar și datorită gândurilor bune pe care apropiații i le-au trimis lui Busu. Printre aceștia se numără Andreea Esca, Cătălin Măruță și Andra. Însă, cea mai așteptată reacție a fost cea a fiului său. ”Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică”, a declarat pentru spynews Florin Busuioc Jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×