Război total între Mihai Albu și fosta soție. Iulia: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/05/2020, 19:45
Război total între Mihai Albu și fosta soție. Iulia: „Nu faci decât să te îngropi singur”
Război total între Mihai Albu și fosta soție

Războiul dintre Mihai Albu și Iulia pare că nu se mai termină. Cei doi se atacă continuu pe rețelele de socializare. Totul a plecat de la faptul că designerul nu și-a putut vedea fiica de două luni.

Război între Mihai Albu și Iulia: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Mihai Albu a scos-o din sărite pe Iulia în urma declarațiilor făcute în media cu privire la faptul că aceasta îi interzice să își vadă fiica, în vârstă de 10 ani.

Se pare că fosta soție a sistat vizitele cu Mikaela în perioada pandemiei, pentru a nu-și expune copilul unui risc, dat fiind faptul că designerul a continuat să frecventeze atelierul unde are câțiva angajați.

Iulia, foc și pară pe Mihai Albu

Fericit, celebrul designer de încălțăminte și-a exprimat entuziasmul pe facebook, printr-un mesaj care a enervat-o groaznic pe Iulia. 
A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rand, VOCE.
Voi lupta ca o leoaică pentru drepturile Copilului meu și nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a aparea în presă. Și aceasta Nu Este o amenințare, Este O PROMISIUNE.
Copilul meu Nu are de ce să fie târât în circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu Nu Este o jucărie menită să satisfacă orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriul ego.
Nu Mai încerca să gasești validare pe Facebook. Nimeni Nu te Mai crede. Nu faci decât să te îngropi singur. Și te asigur că acel loc va fi rece și vei fi singur.”, a scris Iulia Albu pe Instagram.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×