Rareș Bogdan, dezvăluiri despre activitatea ANAF! Ce li se pregătește românilor

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 10:15
Rareș Bogdan, dezvăluiri despre activitatea ANAF! Ce li se pregătește românilor GALERIE FOTO
Rraeș Bogdan a făcut dezvăluiri despre ANAF

Miercuri, 9 ianuarie, Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire despre activitatea ANAF. Prezentatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, difuzată pe Realitatea TV susține că ultima operațiune a Fiscului, care a avut loc chiar în zilele de început de mandat al noii șefe a ANAF, Mihaela Triculescu. Moderatorul, pentru a consolida cele afirmate, a prezentat, pe pagina sa de Facebook, documente interne ale Fiscului. ”PSD si Alde sunt disperați și iau nunțile și botezurile la puricat! Nu e glumă, e cruda realitate a guvernării lui Orlando, Dragnea și Tăriceanu!”, a scris Rareș Bogdan.

Conform jurnalistului, ANAF a cerut în data de 7 ianuarie să i se spună câte nunți, ceremonii civile și religioase au fost în perioada 2013-2017. Acesta a și primit primele raportările, în data de 8 ianuarie. ”ANAF numără lăutarii, interpreții, fotografii etc, să-i ardă la buzunare. În visterie sunt atât de puțini bani încât unii pensionari au fost anunțați că pensia va întârzia 2 zile.

Rareș Bogdan a făcut dezvăluiri despre activitatea ANAF

M-am întrebat de ce nu verifică și 2018?? Cine ghicește ce nuntă cu dar din 2018 nu trebuie considerată ocazie de evaziune fiscală are de la mine o pereche de șosete flaușate chinezești, cu două dungi: roșii ca flamura partidului unic”, a scris jurnalistul de la Realitatea TV. De altfel, în 2018, Fiscul a trimis tinerilor căsătoriți solicitări pentru a declara relațiile economice anterioare în cadrul cununiei religioase și civile.

Rareș Bogdan, dezvăluiri despre activitatea ANAF! Ce li se pregătește românilor
Documentele se găsesc în galerie

Astfel, dacă aceștia nu vor indica informațiile necesare, nerespectarea solicitării ANAF va aduce între 2.000 și 5.000 de lei.  ”Vă solicităm informații despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăți Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile și religioase”, informează ANAF.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×