Rareș Bogdan a răbufnit: La ONU, România o va încasa odată cu voi, după protestele din 10 august

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 08:26
Rareș Bogdan a răbufnit: La ONU, România o va încasa odată cu voi, după protestele din 10 august
Rareș Bogdan a făcut un îndemn: ”La pușcărie”, răbufnind, după declarațiile ministrului Carmen Dan

Rareș Bodgan a răbufnit după declarațiile ministrului de Interne. Realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, a făcut un îndemn: ”La pușcărie”, după ce s-a aflat că ONU solicită informații cu privire la violențele de la protestele din 10 august.

”Nu suntem nici la Videle, nici la Roșiorii de Vede și nici la Turnu Măgurele, Tanti Dan. La ONU nu mai poate face Flaușatul tău nimic, va sta și va încasa. Sigur, din păcate și România odată cu el. Și asta doar din cauza voastră, a celor care pe 10 august v-ați comportat ca în dictaturile de tip sud-american, acolo unde îi place omului, în sandale, acolo unde poate merge și fără ”șosete de prosop”. Încă puțin și vine URAGANUL peste voi…Încă puțin.

Rareș Bogdan a răbufnit după declarațiile ministrului de Interne, Carmen Dan

Deja lucrurile au intrat în linie dreaptă…Încă puțintică răbdare și vom dansa de bucurie….NOI, ei și ai lor vor plânge în pumni. Și vor plânge rău. Sfârșitul pentru ei și Clica de analfabeți funcționali ce au luat o țată captivă în mâini va fi CRUNT. Vor cădea de sus, fără parașute, mă rog, vor mai cădea și niște ”parașute” cățărate pe acolo prin Înaltul Puterii…”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

Rareș Bogdan a răbufnit: La ONU, România o va încasa odată cu voi, după protestele din 10 august
Carmen Dan a precizat că e sigură că la baza acestei solicitări se află o petiție

Ministrul de Interne susținte că demersul celor de la ONU este normal. De asemenea, Carmen Dan a precizat că e sigură că la baza acestei solicitări se află o petiție. ” Eu zic că este normal ca ONU să ceară informații pentru că nici o instituție națională sau internațională nu poate ignora o petiție. Știm că la baza acestei solicitări a fost o petiție. Putem identifica și cine a făcut-o, dar nu asta-i problema. Pentru că e dreptul fiecăruia să facă o petiție. Știm cu toții că există o petiție care a fost înaintată și către ONU. Chiar e bine că ONU a cerut datele Guvernului pentru că ne interesează să se stabilească adevărul așa cum este el și nu cum îl prezintă unii”, a spus, într-o intervenție la Realitatea TV, Carmen Dan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×