Rareș Bogdan îl atacă din nou pe Tudorel Toader: „Gargamel continuă ticăloșiile!”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
08/01/2019, 15:59
Rareș Bogdan îl atacă din nou pe Tudorel Toader: „Gargamel continuă ticăloșiile!”
Rareș Bogdan îl atacă din nou pe Tudorel Toader: Gargamel continuă ticăloșiile!

Rareș Bogdan îl atacă dur pe Tudorel Toader și-l „răstignește” în piața publică, „disecându-l” în ochii mulțimii. După ce ministrul Justiției a declarat la un post de televiziune că urmează să facă o sesizare la Curtea Constituțională cu privire la refuzul lui Iohannis de a-l revoca pe procurorul-șef Augustin Lazăr.

„Trebuie luate măsuri radicale”, spunea Tudorel Toader. Rareș Bogdan a reacționat furibund și i-a adus acuzații grave ministrului Toader, despre care a spus că va continua cu ticăloșiile deoarece speră ca Dragnea să îl răsplătească.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Rareș Bogdan, atac dur la adresa lui Tudorel Toader

Rareș Bogdan îl atacă din nou pe Tudorel Toader: „Gargamel continuă ticăloșiile!”
Rareș Bogdan îl atacă din nou pe Tudorel Toader: „Gargamel continuă ticăloșiile!”

„Gargamel continua ticalosiile…. spera ca Dragnea si gasca infractionala il va rasplati. Individul face de rusine intr-un mod fara precedent Centrul Universitar al Moldovei, locul primei Universitati din Regatul Romaniei, minunatul Targ al Iesilor. Pacat de Iasiul universitar, loc emblematic pentru cultura si invatamantul acestei tari”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Realizatorul TV nu este la primul „atac” de acest fel. În urmă cu câteva zile, Rareș Bogdan îl numea pe Tudorel Toader „un impostor, o reminiscență a bolșevismului oportunist, un carierist nesimțit care se ascunde în spatele graiului moldovenesc fără să-i pese că face de rușine Iașiul intelectual, că dinamitează cultura Moldovei. Cu asemenea pedigree, nu m-ar mira să deschidă lista la europarlamentare.”, a scris jurnalistul.

„L-a servit colegul Călin: am eu un băiat, e mai fidel ca Mița Baston! Președintele PSD nu se gândea că sub profilul universitarului adus (de Dreapta!!) de la Iași, cu alură de om echilibrat în fostul CCR (cunoscătorii știu ce înseamnă: dispus la orice), va obține și o metresă, dar și un lacheu cu vise de preamărire – președinte al României sau comisar european pe Justiție”, a mai adăugat acesta.
Închide ×