Rareș Bogdan, declarații halucinante despre Laura Codruța Kovesi: „Sunt curios cum își va rupe hainele”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/02/2019, 17:04
Rareș Bogdan, declarații halucinante despre Laura Codruța Kovesi: „Sunt curios cum își va rupe hainele” GALERIE FOTO
Ce spune Rareș Bogdan despre laura Codruța Kovesi

Rareș Bogdan surprinde din nou. Realizatorul emisiunii Jocuri de putere vine cu declarații halucinante care o au în centru pe Laura Codruța Kovesi. Aceasta va fi audiată astăzi în Comisia LIBE din parlamentul European, pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European.

Rareș Bogdan susține că multor persoane din sfera politică nu le va pica tocmai bine vestea că fosta șefă a DNA va ocupa postul de procuror-șef al Parchetului European. Ba mai mult decât atât, cunoscutul prezentator TV afirmă că trei femei din domeniul politic „îşi vor rupe cu siguranţă hainele de pe ele” , în momentul în care o vor vedea pe Kovesi instalată în această funcție.

Rareș Bogdan nu se dezminte. Ce spune despre investirea Laurei Codruța Kovesi la Parchetul European

În momentul acesta e priveghi la PSD, în Kiseleff. Îi doare stomacul şi capul. Primul lucru pe care o să-l înceapă şeful Parchetului European va fi exact investigaţia pe fonduri europene, acolo unde PSD a ras tot ce-a putut. (…) Voturile din Parlamentul European sunt în momentul acesta 80 % Pro Kovesi. Sunt curios cum îşi va rupe hainele de pe ea, nu că ne-am dori neapărat s-o vedem fără haine pe Norica Nicolai, dar cu siguranţă asta va face. De asemenea şi Maria Grapini cred că la fel va face. Eu personal, nu vreau să le văd rupându-şi hainele. Asta vor face şi cu doamna Zoană. Doamna Kovesi va ocupa cel mai probabil funcţia de procuror-şef european” , a spus Rareș Bogdan la Jocuri de putere, emisiunea pe care o prezintă în direct pe Realitatea TV.

Rareș Bogdan o vede pe Kovesi favorită pentru șefia Parchetului European.
Rareș Bogdan o vede pe Kovesi favorită pentru șefia Parchetului European.

În altă ordine de idei, cunoscutul moderator a ținut să le răspundă celor care îl dădeau ca și plecat de la postul patronat de Sebastian Ghiță. „Văd că unii se grăbesc să mă dea plecat de la Realitatea Tv. Să se liniștească, nu am plecat nicăieri și nici nu am fost concediat. Am avut discuții cu partidul în care aș intra dacă aș face pasul spre politică. Deși sunt admiratorul tinerilor excepționali din USR pe care i-am avut adesea invitați, deși descopăr în PLUS oameni onești, dornici să redea țara celor care o clădesc, sunt sentimental, mă leagă multe de istoria PNL, si de imaginea politicienilor majori care au modernizat Romania. Deocamdată atât, nimic altceva. Chiar nu am altceva de adăugat” , a explicat Rareș Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×