Raluca Bădulescu a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Bravo, ai stil

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
04/02/2019, 08:35
Raluca Bădulescu a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Bravo, ai stil GALERIE FOTO
Raluca Bădulescu a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Bravo, ai stil

Raluca Bădulescu a ajuns de urgență la spital! Jurata de la „Bravo, ai Stil” a fost văzută într-o stare foarte precipitată la o clinică privată din București. Raluca Bădulescu a fost însoțită de prietenul de o viață, Cătălin Botezatu. Cei sunt nedespărțiți, mai ales în ultima vreme. 

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt foarte buni prieteni. Cei doi au fost surprinși la braț de cei de la Wowbiz.ro la o clinică privată din Capitală. Vedeta de la  „Bravo, ai Stil” a intrat în grabă în spital, însoțită de colegul de emisiune și prietenul de o viață, Cătălin Botezatu. Cei doi păreau foarte grăbiți, semn că Raluca Bădulescu avea ceva urgent de rezolvat la clinica respectivă.

Raluca Bădulescu a ajuns de urgență la spital! Jurata de la „Bravo, ai stil” a crezut că are gripă

Urgența Ralucăi Bădulescu s-a dovedit până la urmă o alarmă falsă. Ce s-a întâmplat cu jurata de la „Bravo, ai stil”? Raluca a dat fuga la spital pentru că nu s-a simțit bine în ultimele zile, când se pare că a contractat o răceală. Panica din ultima vreme și declararea epidemiei de gripă în România a împins-o pe Raluca Bădulescu să meargă de urgență la spital pentru investigații amănunțite. Ea s-a temut să nu aibă gripă.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au așteptat aproape două ore rezultatele testelor medicale. Foto: wowbiz.ro

Raluca Bădulescu a fost însoțită de Cătălin Botezatu la clinică, pentru a face testul. Ea a fost  îmbrăcată elegant, cu pantaloni de piele și o haină de blană scurtă, în timp ce Cătălin a purtat pantaloni drepți și geacă de piele. Raluca Bădulescu s-a panicat din cauza epidemiei de gripă din România, și a decis să își facă testul, pentru a afla dacă are boala sau nu! În aproape două ore a venit și rezultatul, care a liniștit-o pe jurata de la „Bravo, ai stil”. Vedeta de la Kanal D nu a luat gripa care face ravagii în România chiar și în aceste zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×