PSD, reacţie dură pe internet: ”Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 15:18
PSD, reacţie dură pe internet: ”Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!” GALERIE FOTO
PSD, reacţie dură pe internet: ”Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”

PSD a reacționat pe Internet, după ce Olguța Vasilescu și-a retras candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Refuzată de trei ori de președintele Klaus Iohannis, Olguța Vasilescu a cedat și a anunțat că renunță. PSD a reacționat pe o rețea de socializare cu un mesaj. „Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, au scris pe pagina oficială cei de la PSD.

„Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE. Îmi voi continua mandatul de deputat PSD de Dolj, unde am fost aleasă cu 60 la suta din voturi și imi voi respecta promisiunile făcute in campania electorală alegătorilor mei. #totdeaunacelmaideșteptcedează”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina ei de pe o rețea de socializare.

”Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!” au scris cei de la PSD, după ce Olguța a fost „obligată” de Klaus Iohannis să cedeze

PSD a dat un mesaj de susținere pentru Olguța Vasilescu, după ce aceasta a renunțat la funcția de ministru al Dezvoltării. „Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, au scris cei de la PSD.

„Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, au scris pe pagina oficială cei de la PSD

Victor Ponta vede doi câștigători din această situație, pe Klaus Iohannis, dar și pe Liviu Dragnea.Cred că din această discuție câștigă domnul Iohannis, pentru că a fost ferm și zice: m-am ținut, până la urmă PSD a făcut ce am zis eu. Câștigă Dragnea în felul lui tern: ați văzut că am terminat-o și pe Olguța. E un mesaj pentru cei foarte puțini pe care nu i-a dat încă afară din PSD: Dom’le, uite și pe Olguța am executat-o, așa de catifea. Știți, în Imperiul Otoman era obiceiul cu sugrumatul cu șnurul de mătase. A sugrumat-o cu șnurul de mătase și doamna Olguța va spune, ca și domnul Fifor, care fost dat afară de la Apărare că n-a semnat cu corvetele, va spune cât de fericită va fi să nu mai fie în funcție. E o politică bizantină”, a spus președintele partidului Pro România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×