Probleme uriașe pentru un concurent de la Exatlon! La un pas de a i se amputa piciorul

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
13/02/2019, 19:31
Probleme uriașe pentru un concurent de la Exatlon! La un pas de a i se amputa piciorul GALERIE FOTO
Probleme uriașe pentru un concurent de la Exatlon! La un pas de a i se amputa piciorul

Unui concurent de la Exatlon a fost cât pe ce să i se amputeze piciorul. Problemele uriașe au fost pentru Ciprian Mariș în cariera de sportiv profesionist. La Exatlon, clujeanul a trecut prin momente grele. El a reușit să rămână în competiție după ce a câștigat duelul cu coechipierul său Călin Șerban.

După ce meciul de protecție a fost unul extrem de tensionat la Exatlon, Ciprian Mariș și Călin Șerban au ajuns să se bată pentru rămânerea în concurs. A fost un scor de 10-6 în favoarea Războinicilor, care au trimis Faimoșii în fața unui duel. Inițial Mario Fresh s-a autopropus pentru a se bate la duel, dar antrenorul Vladimir Drăghia a ales să meargă în meciul supraviețuirii cu Ciprian Mariș și Călin Șerban.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un concurent de la Exatlon a avut probleme uriașe în tinerețe. Am avut și operații în care era posibil să îmi amputeze piciorul

Ciprian Mariș a povestit cu ce probleme uriașe s-a confruntat în carieră. Concurentul de la Exatlon a riscat și amputarea piciorului. „Aveam 19 ani si eram la mijlocul carierei. Am cazut cu genunchiul intre saltele si m-am lovit direct de ciment. M-a durut, dar am mers in continuare la antrenament. Am stat vreo doua saptamani in spital, si apoi am avut o perioada mai slaba, in competitii, din cauza recuperarii”, a povestit Ciprian Mariș.

Ciprian Mariș a câștigat duelul cu Călin Șerban și a rămas la Exatlon

Faimosul de 28 de ani a rămas în concurs, după ce a trecut în duelul de supraviețurie de colegul de echipă, Călin Șerban, în vârstă de 43 de ani. Ciprian Maris a câștigat confruntarea și a rămas la show-ul din Republica Dominicană. El a rememorat perioada tinereții când a avut cu adevărat momente grele în viață.„Am avut si operatii in care era posibil sa imi amputeze piciorul. Am avut o infectie la genunchi pe care am lasat-o netratata, iar cand am mers la doctor, intr-un final, acestia mi-au spus ca daca mai stateam 2-3 zile se putea ajunge la amputare.”, a povestit luptătorul clujean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×