Probleme uriașe pentru un concurent de la Exatlon! La un pas de a i se amputa piciorul

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
13/02/2019, 19:31
Probleme uriașe pentru un concurent de la Exatlon! La un pas de a i se amputa piciorul GALERIE FOTO
Probleme uriașe pentru un concurent de la Exatlon! La un pas de a i se amputa piciorul

Unui concurent de la Exatlon a fost cât pe ce să i se amputeze piciorul. Problemele uriașe au fost pentru Ciprian Mariș în cariera de sportiv profesionist. La Exatlon, clujeanul a trecut prin momente grele. El a reușit să rămână în competiție după ce a câștigat duelul cu coechipierul său Călin Șerban.

După ce meciul de protecție a fost unul extrem de tensionat la Exatlon, Ciprian Mariș și Călin Șerban au ajuns să se bată pentru rămânerea în concurs. A fost un scor de 10-6 în favoarea Războinicilor, care au trimis Faimoșii în fața unui duel. Inițial Mario Fresh s-a autopropus pentru a se bate la duel, dar antrenorul Vladimir Drăghia a ales să meargă în meciul supraviețuirii cu Ciprian Mariș și Călin Șerban.

Un concurent de la Exatlon a avut probleme uriașe în tinerețe. Am avut și operații în care era posibil să îmi amputeze piciorul

Ciprian Mariș a povestit cu ce probleme uriașe s-a confruntat în carieră. Concurentul de la Exatlon a riscat și amputarea piciorului. „Aveam 19 ani si eram la mijlocul carierei. Am cazut cu genunchiul intre saltele si m-am lovit direct de ciment. M-a durut, dar am mers in continuare la antrenament. Am stat vreo doua saptamani in spital, si apoi am avut o perioada mai slaba, in competitii, din cauza recuperarii”, a povestit Ciprian Mariș.

Ciprian Mariș a câștigat duelul cu Călin Șerban și a rămas la Exatlon

Faimosul de 28 de ani a rămas în concurs, după ce a trecut în duelul de supraviețurie de colegul de echipă, Călin Șerban, în vârstă de 43 de ani. Ciprian Maris a câștigat confruntarea și a rămas la show-ul din Republica Dominicană. El a rememorat perioada tinereții când a avut cu adevărat momente grele în viață.„Am avut si operatii in care era posibil sa imi amputeze piciorul. Am avut o infectie la genunchi pe care am lasat-o netratata, iar cand am mers la doctor, intr-un final, acestia mi-au spus ca daca mai stateam 2-3 zile se putea ajunge la amputare.”, a povestit luptătorul clujean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×