Primele imagini cu fetița Elenei Udrea!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/10/2018, 00:00
Primele imagini cu fetița Elenei Udrea! GALERIE FOTO
Au apărut primele imagini cu fetita Elenei Udrea!

Au apărut primele imagini cu fetița Elenei Udrea! Toți oamenii erau curioși să vadă cum arată micuța fostului ministru al Turismului, așa că ele nu au contenit să apară. În premieră, pe postul România TV, au apărut fotografii cu cea supranumită ”blonda de la Cotroceni” din timpul sarcinii, dar și cu rodul iubirii ei dintre aceasta și Adrian Alexandrov. După multiplele zvonuri care susțineau că Elena Udrea nu ar fi fost de fapt însărcinată niciodată, au apărut probe lămuritoare în acest caz. Într-una dintre imaginile apărute seara trecută, 11 octombrie, era ea, ținându-și mâinile pe burtică, fiind în ultimul trimestru de sarcină.

De asemenea, legat de veridicitatea sarcinii nu au apărut doar poze cu burtica acesteia, ci și poze cu fetița. Totodată, potrivit sursei citate mai sus, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a confirmat, în cadrul unei emisiuni de pe postul România TV, sarcina Elenei, și a venit și cu informații noi despre. Din spusele afaceristului, fostul ministru ar fi născut natural, la un spital din San Jose. Iar, pentru a fi crezut, a arătat pe micile ecrane fotografiile despre care vorbeam mai sus. Tăbăcaru a convins necredincioșii că Elena Udrea chiar a fost însărcinată, demonstrând prin câteva imagini cu aceasta de pe patul de spital, înainte ca ea să-și aducă pe lume fetița.

Primele imagini cu micuța Elenei Udrea
Elena Udrea, ținându-și mâinile pe pântec

Primele imagini cu micuța Elenei Udrea!

Primele imagini cu micuța Elenei Udrea
Fetița Elenei Udrea, Eva Maria

În prezent, Elena Udrea este în arest la un penitenciar de femei din San Jose, ”El Buen Pastor”. Ea și fosta șefă de la DIICOT Alina Bica au fost încarcerate de agenții Interpol din Costa Rica pe data de 3 octombrie 2018, preventiv, timp de două luni de zile. Conform informațiilor din presă, cele două împart aceeași cameră.

Acum puțină vreme, s-a luat legătura cu fostul ministru al Turismului, prin intermediul jurnalițtilor de la Antena 1, care au fost la fața locului. Informațiile aduce de ei, din partea politicianului, se refereau în special la starea acesteia de spirit. Se pare că această este plină de revoltă din cauza arestării ei pe nedrept. Trimisul special al postului menționat mai sus a spus că ”Din punctul de vedere al Elenei Udrea și al apropiaților ei, această acțiune a Interpol a fost făcută fără temei legal”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×