Prime de Crăciun în valoare de 9.700 lei net! Cine sunt norocoșii care le vor primi

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 19:25
Prime de Crăciun în valoare de 9.700 lei net! Cine sunt norocoșii care le vor primi
De asemenea, toți angajații așteaptă de Crăciun să vadă ce le-a pregătit compania pentru care lucrează, lucru de care profită și angajatorii, căci în acest fel pot cotribui la motivarea și loializarea echipei

O serie se angajați din România se vor simți norocoși de Sărbători, căci se vor bucura de Crăciun de prime în valoare de 9.700 de lei net! Este vorba despre cei de la Autoritatea de Supraveghere Financiară. De altfel, aceasta nu este singura primă substanțială de care angajații ASF au beneficiat în acest an. Spre exemplu, de Paște, fiecare dintre ei a primit câte 5.000 de lei net. Însă, se pare că anul viitor nivelul acestora va fi redus după renegocierea Contractului Colectiv de Muncă.

De asemenea, toți angajații așteaptă de Crăciun să vadă ce le-a pregătit compania pentru care lucrează, lucru de care profită și angajatorii, căci în acest fel pot cotribui la motivarea și loializarea echipei. În acest an, aproximativ 32% dintre companii au în plan să acorde prime angajaților, dintre care 20% tichete de cadou, iar aproape 15,5% își vor recompensa angajații cu produse specifice sărbătorilor.

Angajații ASF beneficiază în acest an de prime de Crăciun în valoare de 9.700 de lei

Prime de Crăciun în valoare de 9.700 lei net! Cine sunt norocoșii care le vor primi
O serie se angajați din România se vor simți norocoși de Sărbători, căci se vor bucura de Crăciun de prime în valoare de 9.700 de lei net!

Totodată, trei dintre angajatori gândesc în această perioadă diferite petreceri specifice, oferind astfel echipei un moment de relaxare și distracție. Tot o recompensă este și faptul că aproape 10% dintre angajatori acordă angajaților lor cadouri pentru copii și tot atâția și-au propus să ofere și zile libere suplimentare în intervalul dintre sărbători.

Pe de altă parte, cei mai mulți salariați, aceștia fiind într-un procent de 55%, preferă beneficiile în bani, adică sub formă de prime sau bonusuri, în timp ce 24% preferă mai multe zile libere în perioada sărbătorilor pentru a putea petrece alături de familie și prieteni. Și, chiar dacă sărbătorile aduc o dată cu ele și destindere, fiind o tradiție în rândul companiilor, angajații nu sunt atât de interesați de acest tip de beneficiu. Așadar, doar pentru 4% dintre respondenți petrecerea de Crăciun se răgăsește printre preferințe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×