Povestea emoționantă a lui Florin Busuioc! Ce a pățit vedeta Pro TV la naștere

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 17:40
Povestea emoționantă a lui Florin Busuioc! Ce a pățit vedeta Pro TV la naștere GALERIE FOTO
Florin Busuioc, dezvăluiri șocante de la nașterea sa!

Într-un interviu acordat acum ceva timp Andreei Esca pentru emisiunea sa de la Europa FM, Florin Busuioc a discutat foarte deschis despre viața sa. Îndrăgitul actor și prezentator TV a dezvăluit că de când se știe a trebuit să lupte pentru propria viață . La naștere, cântărea doar 800 de grame și, în ciuda faptului că nimeni nu-i dădea prea multe șanse de supraviețuire, a reușit să meargă mai departe.  „Eu am avut 800 de grame la naştere, cât o lingură eram, atât. Născut la nouă luni. Tanti Morico, o vecină, când m-a văzut a zis: Nu, lasă domnul Busuioc că poate facem un om din el”, a mărturisit cel alintat „Busu”.

„Florin Busuioc, născut la Hunedoara, copilărind el prin satul Șoimărești din Moldova. Cred că suma întâlnirilor din viața unui om, definesc omul, așa că am să spun: Petric Gheorghiu, Radu Anton Roman, Adrian Sârbu, Marinuș Moraru, Radu Beligan. Eu sunt al lui Busuioc din Cluj și a lu Catinca Spătaru, devenită Busuioc prin căsătorie, din Moldova, satul Șoimărești. Sunt o combinație bizară cu o bunică născută și ea în Moldova și un bunic care a fost bas la opera din Cluj și cu o soră minunată, care se numește Raluca. Cu o soție minunată care se numește Viviana și care mi-a dăruit doi copii la fel de minunați,  nu mă ridic eu la înălțimea minunăției lor, dar o să încerc să fac asta în viitorul apropiat. Cred că sunt un om liniștit și realizat din punctul ăsta de vedere”, a spus Florin Busuioc, atunci când Andreea Esca i-a lansat provocarea de a se descrie.

Detalii mai puțin cunoscute din viața și familia lui Florin Busuioc

„Tata era cel mai mare spunător de bancuri din Hunedoara și Pokerist, era un mare vicios de Poker, juca Poker pe bani, adică uite o să spun acum.. 5 bani deschiderea, deci câteodată venea chiar cu 80 de bani acasă. Mama nu se supăra pentru că mama știa că are această bucurie, plăcere și îl lăsa în pace. El era regizor la teatrul popular de acolo, a fost și directorul  Clubului Siderurgistul, la un moment dat, clubul care avea activitate culturală.

Florin Busuioc, poveste de viață uimitoare
Florin Busuioc, poveste de viață uimitoare

 El, prieten foarte bun cu Florin Piersic, cu Jean Constantin. Au fost împreună pe la Cluj, pe la teatrul armatei. El a avut o istorie, însă la un moment dat s-a rupt de toată povestea asta și a cunoscut-o pe mama care cânta în corul de la Hunedoara. Și a rămas la Hunedoara ca să o cucerească pe mama.” , a povestit Busu, cu  sinceritate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×