PNL crește în sondaje! Liberalii ar obține la parlamentare un scor de 39%. Cum stă PSD în sondaje

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 12:25
PNL crește în sondaje! Liberalii ar obține la parlamentare un scor de 39%. Cum stă PSD în sondaje
PNL ar obține la parlamentare un scor de 39%. Sursa foto: ziarulputerea.ro

Partidul Național Liberal a crescut în preferinele electoratului, în ultima lună! Partidul condus de premierul Ludovic Orban ar obține nu mai puțin de 39%, dacă în acest weekend s-ar organiza alegeri parlamentare, potrivit unui sondaj de opinie realizat de IMAS pentru Europa FM.

PNL ar obține la parlamentare un scor de 39%

Scorul pe care PNL l-ar obține dacă în acest weekend ar fi organizate alegeri parlamentare este cu mult mai bun față de luna octombrie. PNL înregistrează o creştere importantă faţă de luna precedentă, când liberalii erau cotaţi cu 29,6%, potrivit sondajului IMAS.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

PSD rămâne tot la puţin peste 21 la sută, cu cât erau cotaţi social-democraţii în sondaje şi în luna octombrie. USR continuă să scadă, de la 16,4% în octombrie la 12 procente în noiembrie. Tendinţă de scădere şi pentru ALDE – de la 4 la 3 procente – şi pentru Pro Romania – de la 10 la puțin peste 6 procente.

La sondajul IMAS au participat 1011 persoane

Sondajul IMAS a fost realizat prin interviuri telefonice în perioada 11 -27 noiembrie. Au răspuns 1011 persoane, cu vârste peste 18 ani. Marja de eroare este de +/- 3 %.

Închide ×