Pentru câți bani lucra Tudor Simionov ca bodyguard la Londra! Românul a șocat întreaga țară

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/01/2019, 12:30
Pentru câți bani lucra Tudor Simionov ca bodyguard la Londra! Românul a șocat întreaga țară GALERIE FOTO
Tudor Simionov lucra ca bodyguard la Londra pe 450 de euro în seara în care a fost ucis

Fostul sportiv Tudor Simionov și-a pierdut viața pe 1 ianuarie 2019, în timp ce încerca să apere intrarea într-un club din Londra de un grup de atacatori. Românul a șocat întrega țară în momentul în care s-a aflat pentru câți bani a lucrat ca bodyguard în noaptea de Revelion: pentru 450 de euro, Tudor și-a asumat un mare risc, acela de a lucra fără echipament de protecție, lucru care i-a fost fatal după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

Deși presa din Marea Britanie l-a prezentat ca fiind canotor, Tudor Simionov a practicat acest sport doar în perioada junioratului, iar ulterior s-a apucat de sporturi de contact, dorind să se angajeze în domeniul protecției. „Dacă ar fi fost să practice doar kickboxing, Tudor Simionov ar fi ajuns în câțiva ani cel puțin la nivelul lui Daniel Ghiță sau Cătălin Moroșanu! Era un munte de om, bine de tot făcut. A participat la competiții de kickboxing de amatori și chiar a obținut medalii. Mai avea însă mult de învățat pentru a trece la profesioniști”, a declarat antrenorul Nicu Căpușneac, cel care l-a pregătit pe Simionov înainte de plecarea în Anglia.

Tudor Simionov lucra ca bodyguard la Londra pe 450 de euro în seara în care a fost ucis

Cei care l-au cunoscut spun că Tudor avea potențial să devină un luptător bun, însă acesta nu era consecvent la antrenamente, fiind nevoit să își împartă timpul între locul de muncă și sala de forță. Specialiștii în pază și protecție susțin că fostul sportiv nu trebua să accepte să lucreze pe postul de bodyguard fără să ceară vestă anticuțit și mănuși, lucruri care i-ar fi putut salva viața. „Ar fi putut scăpa cu viață din incidentul de pe 1 ianuarie, dacă ar fi cunoscut câteva reguli elementare. Era trecut însă prin lupte cu cuțite pe stradă, chiar l-a deposedat de cuțit pe unul dintre atacatorii de la Londra. Din păcate, lipsa experienței l-a costat viața. Un bodyguard calificat n-ar fi acceptat niciodată să lucreze fără vestă anticuțit și fără mănuși de protecție!”, susține un specialist.

Foștii prieteni și colegi de antrenament nu înțeleg de ce Tudor Simionov a acceptat să lucreze ca bodyguard pentru 450 de euro în seara de Revelion. „Din câte știu, Tudor avea o situație bună, nu avea nevoie de bani. Făcea sport din pasiune. Sărea să ajute oameni în dificultate. Nu provoca niciodată. Odată, s-a bătut cu niște muncitori pentru o femeie și a ieșit cam șifonat. În Anglia, Tudor era, de fapt, bouncer, supraveghea intrarea în club, nu era bodyguard”, a declarat un fost coleg.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×