Papa Francisc, după ce o fetiță a fugit de poliție pentru a ajunge la el: ”Vai de soțul ei!” VIDEO

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 19:08
Papa Francisc, după ce o fetiță a fugit de poliție pentru a ajunge la el: ”Vai de soțul ei!” VIDEO GALERIE FOTO
Papa Francisc, după ce o fetiță a fugit de poliție pentru a ajunge la el: ”Vai de soțul ei!” VIDEO

O fetiță a trecut de poliție și a fost oprită la câțiva pași de Papa Francisc. Acesta când a văzut unde a ajuns copilul a fost uimit și a de curajul fetiței. “Copilul acesta are viitor! Trebuie să ai curaj să faci asta”, a spus Papa Francisc. Apoi, Suveranul Pontif a completat râzând: ”Și, îndrăznesc să mai adaug, vai de soțul ei!”.

Papa Francisc se află în aceste zile în Emiratele Arabe Unite, mai exact la Abu Dhabi. Aici, Papa a ținut o slujbă la sosirea pe stadionul din Abu Dhabi. „Atunci când dau binecuvântarea după spovedanie, rar se întâmplă ca cineva să-mi spună că a comis păcate împotriva Naturii şi a Creaţiei”, a declarat Papa.

Papa Francis a lăudat o fetiță care a fugit de poliție! Suveranul Pontif va vizita România peste aproape 4 luni

Papa Francis a ținut o slujbă la Abu Dhabi, unde o fetiță a ținut să fie aproape de Suveranul Pontif. Așa de hotărâtă a fost încât ea a rupt bariera de securitate ca să îi dea Papei o foaie de hârtie. Suveranul Pontif a fost uimit de curajul copilei. ”Vai de soțul ei!” a spus părintele. O altă copilă a fugit și ea din mulţime și a fost, de asemenea, binecuvântată de Papa Francisc.

Suveranul Pontif va vizita România în perioada în perioada 31 mai-2 iunie. Papa Francisc și Patriarhul Daniel vor vizita împreună la Catedrala Mântuirii Neamului. „Este o certitudine întâlnirea Papei cu Patriarhul Daniel. Există deja discuţii care se poartă între Episcopia Romano-Catolică şi Patriarhie. Biserica Română nu este coorganizator, noi nu avem nicio implicare în organizarea acestei vizite. Vom fi gazdele acestei întâlniri care va avea loc la Palatul Patriarhiei. Da, în data de 31 mai. Asta se va întâmpla într-o singură zi, probabil, în prima zi a vizitei întrucât am înţeles că, ulterior, va pleca din Bucureşti. Programul vizitei se configurează acum, nu a fost comunicat. Prin martie ni se va comunica şi nouă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×