Pacientul cu coronavirus, după ce ieri îi scuipa pe medici. „De când a aflat că l-am pârât este numai zâmbete”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 13:39
Pacientul cu coronavirus, după ce ieri îi scuipa pe medici. „De când a aflat că l-am pârât este numai zâmbete”
Sursa foto: Hepta
Pacientul cu coronavirus, despre care luni medicii de la Victor Babeș se plângeau că îi scuipă, este atât de cumințel acum, spune managerul spitalului, după ce a fost sunat de rude.

Pacientul care îi scuipa pe medici „este atât de cumințel acum”

Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș”, a declarat pentru Realitatea.net că pacientul și-a schimbat total comportamentul, după ce a aflat de la rude că a fost expus public pentru modul în care se comporta cu medicii.
„Acest pacient este atât de cumințel acum, de când a aflat că l-am pârât încât azi este numai zâmbete. Situația am pus-o pe spaima acestuia.
Dumnealui și-a scos masca când au intrat să îl îngrijească, spunând că este obligația noastră să îl facem bine”,  a spus Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș” din București.
Managerul unității medicale spune că intenționează să îi facă o reclamație pacientului tratat pentru coronavirus după ce acesta va fi externat.

Pacientul va fi reclamat după externare

„I-am spus că va avea o reclamația și voi face public acest comportament, care la vârsta lui îl face de rușine”, a mai precizat Emilian Ioan Imbri.

Managerul spitalului a mărturisit luni, despre pacientul care îi scuipa pe medici, că intenționează să facă o plângere împotriva bărbatului pentru comportamentul pe care l-a afișat de fiecare dată când speciliștii intrau în salon.

„Gestul este unul care nu își găsește explicația.

Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel”, a declarat Imbri, luni seara, la Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×