Pacientul cu coronavirus, după ce ieri îi scuipa pe medici. „De când a aflat că l-am pârât este numai zâmbete”

Narcis Rosioru  
înStiri de ultima ora
17/03/2020, 13:39
Pacientul cu coronavirus, după ce ieri îi scuipa pe medici. „De când a aflat că l-am pârât este numai zâmbete”
Sursa foto: Hepta
Pacientul cu coronavirus, despre care luni medicii de la Victor Babeș se plângeau că îi scuipă, este atât de cumințel acum, spune managerul spitalului, după ce a fost sunat de rude.

Pacientul care îi scuipa pe medici „este atât de cumințel acum”

Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș”, a declarat pentru Realitatea.net că pacientul și-a schimbat total comportamentul, după ce a aflat de la rude că a fost expus public pentru modul în care se comporta cu medicii.
„Acest pacient este atât de cumințel acum, de când a aflat că l-am pârât încât azi este numai zâmbete. Situația am pus-o pe spaima acestuia.
Dumnealui și-a scos masca când au intrat să îl îngrijească, spunând că este obligația noastră să îl facem bine”,  a spus Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș” din București.
Managerul unității medicale spune că intenționează să îi facă o reclamație pacientului tratat pentru coronavirus după ce acesta va fi externat.

Pacientul va fi reclamat după externare

„I-am spus că va avea o reclamația și voi face public acest comportament, care la vârsta lui îl face de rușine”, a mai precizat Emilian Ioan Imbri.

Managerul spitalului a mărturisit luni, despre pacientul care îi scuipa pe medici, că intenționează să facă o plângere împotriva bărbatului pentru comportamentul pe care l-a afișat de fiecare dată când speciliștii intrau în salon.

„Gestul este unul care nu își găsește explicația.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel”, a declarat Imbri, luni seara, la Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×