Oana Zavoranu și-a pozat decolteul! Explicație halucinantă!

Claudiu Ilie   
în Oana Zavoranu
27/06/2018, 17:36
Oana Zavoranu și-a pozat decolteul! Explicație halucinantă! GALERIE FOTO
Oana Zavoranu si-a pozat decolteul!

Oana Zavoranu si-a pozat decolteul! Vedeta recurs la acest gest pentru a demonstra tuturor că nu mai are niciun implant, dar i-a făcut și o mare plăcere! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Se pare că vedeta s-a îndrăgostit iremediabil de propria persoană, în ultimul timp! Mondena a publicat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj pem o rețea de sociazilare în care își exprimă dragostea față de propria-i persoană.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Oana Zavoranu și-a pozat decolteul și a postat fotografia pe Internet

”Este cel mai bun sentiment când îți iubești corpul… pielea ta catifelată, bronzul, formele… și să știi că Mama Natură le-a pus pe tine, nu un medic plastician. Simt că pot face dragoste cu corpul meu în fiecare zi și să aduc cele mai glamoroase buchete de flori pentru a-mi celebra corpul, mintea și fața!” a fost o parte din ce a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Închide ×