Oana Zăvoranu dă de pământ cu tinerele ”țuguiate”!

Claudiu Ilie   
în Oana Zavoranu
08/06/2018, 19:26
Oana Zăvoranu dă de pământ cu tinerele ”țuguiate”!
Oana Zavoranu isi aniverseaza ziua de nastere

Oana Zăvoranu nu se poate abține! Vedeta a revenit cu încă un mesaj în care se rățoiește la tinerele din ziua de azi deoarece nu ar fi naturale! Trecută prin toate culorile de păr posibile și cu un decolteu care s=a mărit și micșorat de mai multe ori în doar câțiva ani, Oana Zăvoranu le explică fetelor cum trebuie să nu arate un selfie!

„Un selfie reușit nu înseamnă, în opinia mea, două buze țuguiate și un kilogram de glet pe față! Înseamnă și un corp frumos pe care să îl poti etala fără să fii penibil(ă)… Ce zice influencerele MY ASS, care nu se pozează ele decât pănă la barbie? (că de atat au avut fond de ten și snapchatul intinde doar fața nu și restul”, a scris Oana pe Instagram.

Sfaturi de viață de la Oana Zăvoranu

În ton cu același mesaj, vedeta a povestit despre operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului și cum se menține în formă. „Nu am operații estetice nicăieri în afară de sâni…pe care după opt încercări, (reușite majoritatea), i-am scos! Acum sunt 100% NATURALĂ. Nu am silicon în buze sau pomeți, nu am filere de umplere, nu am botox, nu am implanturi de bărbie, pomeți, fese, etc….nu am operații de blefaroplastie sau lifting. NICĂIERI! Mănânc ce îmi e poftă, oriunde, oricând, inclusiv noaptea din noptiera plină cu ciocolată. Nu mă demachiez întotdeauna pentru că uneori mi-e lene, dar când o fac, am câteva creme și serumuri fiță pe care le folosesc…am să vi le scriu și arăt care cum sunt! Nu abuzez de mult machiaj, de fapt mă obosește să mă machiez, nu am MAKE-UP ARTIST…ce situație! Singură îmi fac machiajul de zi cu zi, fără să îmi ia mai mult de 15 minute…nu mă sculptez sau gletuiesc, pentru că sunt norocoasă să nu trebuiască să mă izmenesc opt sute de ore în oglindă ca să ‘îmi dau o față’ să pot ieși pe stradă”, a declarat Oana Zăvoranu pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×