La mulți ani, Oana Zăvoranu! Cine crezi că i-a făcut cele mai frumoase urări?

Claudiu Ilie   
în Oana Zavoranu
16/06/2018, 12:14
La mulți ani, Oana Zăvoranu! Cine crezi că i-a făcut cele mai frumoase urări? GALERIE FOTO
Oana Zavoranu isi aniverseaza ziua de nastere

Oana Zăvoranu împlinește 45 de ani! Mondena a șocat pe toată lumea cu un mesaj pe o rețea de socializare în care recunoaște că nimeni nu-și poate face urări mai bune decât…ea! Așa că s-a pus pe scris și pe urat, la adresa propriei sale persoane! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„La Mulți Ani Oana! Să fii exact cum ești acum, să nu schimbi nimic, să îți dai zilnic flori în oglindă, pentru că meriți, ,să spui mereu ce ai de spus, sincer și răspicat, să fii un exemplu pentru oameni, că de aceea ești atât de iubită, să fii corectă cu tine și cu alții, acidă atunci când trebuie, sentimentală cu cine iubești tu mai mult, îndrăgostită până peste cap de soțul tau, încrezătoare în cele cinci-sașe persoane, care știi că sunt trup și suflet lângă tine, să ai succes în tot ce ți-ai propus, să ajungi acolo unde visezi ,și să faci ce îi place sufletului tău… și an de an să evoluezi spiritual, mental, financiar, și pe scara valorilor pe care singură ți le-ai stabilit, acolo sus…

Oana Zăvoranu și-a urat toate cele bune!

Să îi mulțumesti părinților că te-au facut frumoasă, smekeră, mafioată, dură și deșteaptă, cu gene bune, și să nu uiți niciodată ce iubești CEL MAI MULT PE LUMEA ASTA! La multi ani gemănoaică fascinată, controversată, versatilă, uneori neînțeleasă, excentrică, și cu suflet de aur Eu mi-am urat toate astea, că mai mult ca mine nu știe nimeni ce simt și ce îmi doresc! La multi Ani, OANA ♥️♥️♥️”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×