Oana Roman, tristă la cumpărături! Ce a pățit vedeta!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
10/07/2018, 15:05
Oana Roman, tristă la cumpărături! Ce a pățit vedeta! GALERIE FOTO
Oana Roman, tristă la cumpărături

Oana Roman este supărată din cale-afară! Nimic nu pare s-o mai înveselească pe mondenă, nici măcar lucrul pe care  femeile adoră să-l facă, chiar și de două ori pe zi! Shopping-ul! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta de televiziune a fost surprinsă la o ședință de cumpărături prin magazinele din București. Fiica fostului premier Petre Roman a privit mult în gol. Aceasta revenea puțin la realitate doar pentru a se uita la câteva haine.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă la care a visat de mică, abia la 4 ani de la nuntă 

Oana Roman, tristă la cumpărături

Problemele din ultima perioadă se pare că și-au pus amprenta asupra moralului său. Vedeta a trecut prin momente grele cu mama sa, care a fost aproape să rămână pe stradă. I-a cumpărat o locuință, însă Oana Roman s-a plâns că nimeni nu a ajutat-o, nici măcar tatăl sau sora sa, Catinca Roman! În plus, soțul său, Marius Elisei a fost nevoit să se opereze la genunchi, iar prietenii lui nu s-au prea înghesuit să-l ajute.

Închide ×