Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor, Maria Isabela. Ce s-a întâmplat

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
19/02/2019, 11:03
Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor, Maria Isabela. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor

Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor, Maria Isabela. Soțul ei, Marius Elisei, a declarat că dacă Oana nu mai poate face copii, atunci îi va face cu altcineva. Femeia a reacționat imediat, tăindu-i din elan lui Marius.

Izabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit cinci ani, iar părinții i-au făcut cadou o petrecere ca în povești, într-un loc de joacă foarte cunoscut din Capitală. Părinții au avut grijă să nu îi lipsească nimic fetiței lor. I-au adus zâne, prințese și un tort uriaș. La petrecere a venit și Mioara Roman, bunica Izabelei, dar și soții Deea și Dinu Maxer, împreună cu fiul lor, Andreas.

Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor

Când le-a venit rândul să facă declarații, soțul Oanei Roman a spus ceva ce a deranjat-o pe femeie. „I-am promis Izabelei că nu o las singură. Așa că dacă Oana nu mai poate face copii, îi fac cu altcineva”, a spus Marius Elisei, iar Oana s-a grăbit să îi taie din elan: „Eu aș dori o mamă purtătoare, dar legea din România nu ne dă voie. De la ultima operație eu nu mai pot face copii.”

Isabela, fetița Oanei Roman
Isabela, fetița Oanei Roman

Recent, Oana Roman a mărturisit că în copilărie visa să devină actriță, însă visul i-a fost spulberat e tatăl său. „Am început un program de remodalare corporală, fac și pilates. Țin dietă și fac niște proceduri cu aparate foarte performante. Am absolvit Liceul Central, am încercat să dau la teatru, dar tata a vrut să-mi aleg o meserie din care să câștig ceva bani. Am plecat la Paris și am făcut o școală la Sorbona. Sunt specialist în comunicare, asta e meseria mea de bază și pe care o iubesc foarte tare. În 2019, împlinesc 20 de ani de când muncesc. Mi-aș fi dorit din suflet, ar fi fost harul vieții mele, dacă aș fi avut voce aș fi fost cu siguranță cântăreață”, a spus Oana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×