Oana Roman dă de pământ cu Iulia Albu. Vedeta a răbufnit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 13:32
Oana Roman dă de pământ cu Iulia Albu. Vedeta a răbufnit GALERIE FOTO
Fotografie în care se află Oana Roman și Iulia Albu

Oana Roman a dat de pământ cu Iulia Albu! Vedeta nu a mai suportat și a răbufnit. Fosta prezentoare de televiziune i-a dat o replică Iuliei Albu, pe blog-ul ei personal, după ce aceasta a criticat-o pentru felul în care se prezint. Pe data de 31 octombrie 2018, Oana Roman s-a costumat și pentru a intra în atmosfera sărbătorii, dar mai mult și pentru a-i face pe plac fiicei ei, Isabela, care a fost foarte încântată de faptul că s-a deghizat. Așadar, după ce Oana s-a costumat, cum a crezut, s-a pozat și a arătat fanilor ei cum a ales să se deghizeze în acest an, Iulia Albu a analizat ținuta ei spunând: ”Oana Roman nu există. Degeaba. Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume “omul-șervețel” din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac… la naiba, nu mai înțeleg nimic!”, și-a început mesajul designerul.

Totodată, aceasta și-a anulat comparația spunând că nici măcar ”omul-șervețel” nu ar purta voaleta pe care a ales-o Oana. ”Dar chiar și el ar avea o problemă spinoasă de rezolvat dacă s-ar hotărî să o poarte. Totuși, cum hainele nu sunt totul în viață, și chiar și “omul de șervețel” are și el mândria lui, iată că aflăm, pe această cale, că firma de curățătorie care îi face curat Oanei Roman… a luat un premiu de excelență. Wtf?! Noroc că vine “Haolween-ul” și le spăla el pe toate”, a scris Iulia Albu.

Oana Roman da de pamant cu iulia albu
Oana Roman, alături de celebra-i găină

Oana Roman dă de pămânc cu Iulia Albu! ”Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei”

Oana roman da de pamant cu iulia albu
Costumul Oanei Roman de Halloween

Ulterior, a apărut și un răsuns din partea Oanei Roman la cele văzute. Vedeta a spus că nu o să ia în considerare părerea designerului care, din punctul ei de vedere, ”se îmbracă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi”. ”Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei care se îmbrăcă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi. Aș dori să afle totuși, pentru cultura să generală, că firma de curățătorie nu-mi face mie curat așa cum scrie doamnă în „prețioasele” sale comentarii, ci se ocupă cu a spăla/curăța haine și covoare. O curățătorie nu se ocupă cu a face curat cuiva. E simplu. Pentru unii. Îmi pare bine însă că mă urmăreste pe Instagram. Eu pe dânsa nu! ;)”, a răspun Oana, la cele scrise de Iulia Albu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×