Cum s-a costumat Oana Roman, la petrecerea de Halloween. Oamenii s-au uitat lung la ea

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 09:03
Cum s-a costumat Oana Roman, la petrecerea de Halloween. Oamenii s-au uitat lung la ea GALERIE FOTO
Imagine în care se află Oana Roman

Iată cum s-a costumat Oana Roman, la petrecerea de Halloween din acest an. Oamenii s-au uitat lung la ea. Așadar, pentru că această sărbătoare a ajuns și pe plaiurile noastre, majoritatea românilor s-au conformat și s-au camuflat pentru acest eveniment. Iar, cum copiii sunt cei mai încântați de polibilitatea de a se deghiza ori machia, și părinții se coboară la mintea lor, pentru a-i vedea fericiți. În această situație s-a aflat și Oana Roman. Vedeta a petrecut, alături de soțul și fetița ei, ieri, 29 octombrie, cum altfel decât costumându-se și făcând diferite activități specifice acestei sărbători.

Însă, cum a ales vedeta să se îmbrace? Din varietate de costume, Oana Roman, dat fiind faptul că este și o persoană destul de serioasă, a ales ceva elegant, însă care să o poate introduce în atmosfera Holloween-ului. Aceasta a purtat o rochie neagră, cu mâneci din dantelă, o pereche de cercei mari, iar pe cap o voaletă. Pentru a fi în concordanță cu evenimentul, dar și cu vremea, a ales și un machiaj tomanatic, realizat cu ajutorul unor culori închise.

Cum s-a costumat Oana Roman la petrecerea de Halloween
Oana Roman, alături de soțul ei și fetița lor, Isabela

Cum s-a costumat Oana Roman de Halloween?

Cum s-a costumat Oana Roman de Halloween
Isabela, fetița Oanei Roman, purtând costumul ei de Halloween

Iar, pentru ca fiica lor, Isabela, să fie în culmea fericirii, tatăl ei, Marius Elisei, a realizat pentru micuța lui un dovleac specific acestei sărbători. Cât despre fericirea fetiței lor, aceasta a fost incontestabilă, iar de asta și-a asigurat fanii Oana Roman, pe o rețea de socializare. Vedeta a publicat o serie de imagini cu Isabela, costumată într-o vrăjitoare, alături de un mesaj. ”Prima oară când Isa se deghizează de Halloween. E mega încântată!”, a scris Oana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×