Nu s-a pensat toată viața și a ajuns să arate așa! În ciuda sprâncenelor voluminoase, a ajuns model. GALERIE FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 19:42
Nu s-a pensat toată viața și a ajuns să arate așa! În ciuda sprâncenelor voluminoase, a ajuns model. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Modelul care nu s-a pensat niciodată!

Sophia Hadjipanteli are 22 de ani și s-a născut în Cypru. Tânăra a început să fie cunoscută pe rețelele de socializare după ce a surprins pe toată lumea cu sprâncenele sale extrem de voluminoase. Aceasta nu s-a pensat niciodată și se bucură de felul în care arată, așa deosebit cum o consideră ceilalți care o privesc în mediul online.

Sophia Hadjipanteli, modelul cu sprâncene extrem de voluminoase care a uimit pe toată lumea!

„Când te afli într-o familie unde fratele și tatăl tău au sprâncene uimitoare, niciodată nu realizezi cât de dese sunt. Eu, sincer, cred că fața mea arată mai bine cu ele în felul acesta. Alții nu sunt de acord cu asta, dar îi înțeleg. Nu încerc în niciun fel să ofer un model tuturor pentru a-și lăsa o monosprânceană. Dacă mie îmi place așa, lăsați-mă să mă port așa.

Am ales să-mi port așa sprâncenele pentru aceleași motive pentr care le purtam așa și în liceu, pentru că diferența este singura care contează, a delarat Sophia Hadjipanteli. Din păcate, tânăra de 22 de ani a fost extrem de criticată pentru faptul că are un chip frumos, dar sprâncenele nu o ajută deloc să scoată în evidență trăsăturile fine.

Sophia Hadjipanteli, modelul care nu s-a pensat niciodată
Sophia Hadjipanteli, modelul care nu s-a pensat niciodată

Sophia Hadjipanteli, despre sprâncenele sale controversate

Sophia este mult discutată datorită apariției sale. Urmăritorii săi din mediul online au criticat-o foarte mutl din cauza felului unic în care arată. „Nu fac lucrul acesta ca să arăt oamenilor că trebuie să mă placă, nu am această intenție. Mă port în felul acesta pentru a le arăta oamenilor că trebuie să facă o diferență li că îmbrățișeze ce e unic. Eu cred că arăt mult mai bine așa”, a mai povestit Sophia Hadjipanteli despre sprâncenele sale care au făcut-o extrem de cunoscută în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×