Dieta secretă folosită de această tânără cu un corp beton. Mănâncă la greu dar arată ca un model. Cum reușește asta!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 13:31
Dieta secretă folosită de această tânără cu un corp beton. Mănâncă la greu dar arată ca un model. Cum reușește asta! GALERIE FOTO
Leah este model, mănâncă ce dorește, dar nu se îngrașă!

Leah Shutkever, are 28 de ani și mănâncă absolut tot ce-și dorește, dar nu se îngrașă! Tânăra este de loc din Redditch, Worchestershire, Marea Britanie și are o meserie cel puțin ciudată. Leah participă la orice concurs de mâncat și este campioană la mâncat burrito gogoși sau clătite. La o singură competiție ajunge să devoreze nu mai puțin de 6.000 de calorii. Tânăra de 28 de ani a explicat pentru Daily Mail ce eforturi a făcut și cum arată o zi din viața ei, alături de mesele gigantice.

Dieta secretă a unui model care mănâncă ce vrea, dar nu se îngrașă deloc!

Leah Shutkever are 28 de ani și a găsit secretul colăceilor. Kilogramele în plus nu sunt o problemă pentru tânără, pentru că mănâncă orice și cât își dorește, dar nu se îngrașă. Aceasta este campioană la mâncat burrito, gogoși sau clătite și este obișnuită să consume nu mai puțin de 6.000 de calorii fără nicio problemă. Leah a mâncat la o competiție 1.000 de clătite, dar, cu toate astea, arată exemplar. Concursurile cu pricina îi aduc în buzunare peste 100.000 de lire sterline.

Leah a avut parte de câteva schimbări bune asupra corpului său. Cu câțiva ani în urmă cântărea cu 76 de kilograme mai puțin. De asemenea, a avut o perioadă când doctorii i-au dat un diagnostic puternic pentru o adolescentă, ajunsese anorexică. După ce a trecut de la o extremă la alta, acum se simte bine în corpul ei și a găsit secretul siluetei.

Leah a descoperit dieta care îi permite să mănânce orice fără să se îngrașe!
Leah a descoperit dieta care îi permite să mănânce orice fără să se îngrașe!

Leah devorează mâncarea, dar nu pune niciun gram

După ce a avut fluctuații multe în privința greutății sale, a găsit un stil de viață care să-i ofere echilibrul. ”Cea mai nesănătoasă mâncare pe care am mâncat-o la un concyrs a fost un mega dejun englezesc de 10.000 de calorii. Am câștigat concursul și după aceea am lucrat pe aparate la sala de forță trei ore, am făcut 10 lungimi de piscină și am alergat o oră în parc. La finalul zilei am realizat că nu arsesem decât 5.000 din caloriile pe care le consumasem. Așa că a doua zi mi-am intensificat activitatea”, a explicat Leah, model, pentru Daily Mail.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×