Noul iPhone vine cu o inovație uluitoare! Ce aduce viitorul model de smartphone făcut de Apple

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 12:47
Noul iPhone vine cu o inovație uluitoare! Ce aduce viitorul model de smartphone făcut de Apple GALERIE FOTO
Apple pregătește o inovație uluitoare pentru noul iPhone

Noul model iPhone vine cu o inovație uluitoare! Apple are în plan să lanseze în 2019 un smartphone dotat cu o cameră 3D ultraperformantă, care va fi capabilă să recreeze lumea reală. Compania va pune accent pe realitate augumentată într-o perioadă în care rivalii mizează tot mai mult pe realitatea virtuală.

Camera 3D cu care va fi dotat noul iPhone și care reprezintă o inovație în domeniu va permite utilizatorilor să scaneze mediul înconjurător, iar smartphone-ul va reda o imagine fidelă ce va fi proiectată în afara dispozitivului, raza de acțiune fiind de maximum 4,5 metri. Viitorul model smartphone făcut de Apple va fi o variantă îmbunătățită a modulului 3D cu care este dotată actuala generație de telefoane, care permite recunoașterea facială și care este operabilă la o distanță de doar 50 de centimetri.

Camera 3D va fi capabilă să recreeze lumea reală
Camera 3D va fi capabilă să recreeze lumea reală

Apple, inovație uluitoare pentru noul iPhone

Apple pregătește o inovație uluitoare pentru noul model iPhone, care va fi dotat cu un scanner cu laser, tehnologia fiind mult mai performantă decât cea folosită în prezent. Compania va dota smartphone-ul și cu 3 camere foto, dar și cu un procesor mult mai performant. Realitatea augumentată a fost deja folosită în mai multe domenii. Spre exemplu, dacă o clădire este scanată cu telefonul, va apărea o listă cu detalii despre structura acesteia. Tehnologia ar avea însă mai multe aplicații practice decât realitatea virtuală, iar Tim Cook vrea să testeze această teorie.

Potrivit unor informații, Apple ar intenționa să lanseze în anul 2020 o pereche de ochelari AR (realitate augumentată), însă purtătorul de cuvânt al companiei nu a vrut să facă nicio declarație pe marginea acestui zvon. În ceea ce privește cele trei camere foto pe care ar urma să le aibă noul model iPhone, acestea ar urma să capteze un câmp vizual mult mai mare și ar avea și un zoom mult mai bun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×