Ce a găsit o tânără din Craiova într-o cutie sigilată de iPhone XS! A plătit 6.800 de lei pentru asta!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 18:51
Ce a găsit o tânără din Craiova într-o cutie sigilată de iPhone XS! A plătit 6.800 de lei pentru asta! GALERIE FOTO
O tânăra din Craiova a găsit plastilină în cutia sigilată de iPhone XS

O tânără din Craiova a avut parte de o surpriză neplăcută după ce și-a comandat un iPhone XS MAX 256 GB, pentru care a plătit suma de 6.800 de lei. Chemată la magazin pentru ridicarea comenzii, tânăra a aflat cu stupoare că în cutie nu se află telefonul pe care și-l dorea, ci… plastilină.

„Am fost la Media Galaxy, la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. Am spus că vreau să cumpăr un smartphone iPhone XS MAX, iar angajaţii au zis că nu-l au pe stoc, dar îl pot comanda online şi în 3 zile lucrătoare îl voi primi. Aşa am făcut. Am făcut comanda, am achitat factura de 6.800 de lei şi am plecat acasă. Am văzut că pe bon că furnizorul telefonului era Altex”, a povestit tânăra.

Cutia a fost desigilată în magazin, de față cu femeia
Cutia a fost desigilată în magazin, de față cu femeia

Tânăra din Craiova a găsit plastilină în cutia sigilată de iPhone XS

Cutia cu smartphone-ul a ajuns la magazin pe 31 ianuarie, iar femeia a fost chemată pentru a fi deschisă în prezența ei. Un angajat mi-a adus cutia. Mi-a arătat că este sigilată şi a desfăcut-o în faţa mea. Îl rugasem să-mi introducă el cartela şi să-mi facă toate configurările necesare. (…) Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăţi de plastilina. Toţi angajaţii au venit la noi, inclusiv şeful de magazin, inclusiv clienţii. Toată lumea făcea fotografii la cutie. Până acum nu m-au sunat, încă aştept. Imaginaţi-vă ce ar fi însemnat să primesc telefonul prin curier. Cine m-ar fi crezut pe mine că în loc de iPhone am găsit plastilină? Nimeni. Mi se pare incredibil ce s-a întâmplat. Asta-i România noastră”, a mai spus tânăra.

Angajații magazinului și-au anunțat prin e-mail șefii de la București, iar femeia așteaptă acum să vadă ce se va întâmpla cu comanda ei. Reprezentanții magazinului au fost contactați pentru un punct de vedere legat de acest incident, însă nu au dorit să dea declarații.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×