Nicolae Eugen Butnariu, consilier CSM, găsit spânzurat în casă! Ce au găsit poliţiştii la faţa locului

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/01/2019, 19:48
Nicolae Eugen Butnariu, consilier CSM, găsit spânzurat în casă! Ce au găsit poliţiştii la faţa locului GALERIE FOTO
Nicolae Eugen Butnariu, consilier CSM, a fost găsit spânzurat în casă

Nicolae Eugen Butnariu, consilier în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a fost găsit spânzurat în casă. Consilierul a fost găsit fără suflare vineri, 18 ianuarie 2019. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Deocamdată nu se știe ce l-a determinat pe consilierul CSM să comită un asemenea gest, însă potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 42 de ani suferise un atac vascular cerebral sever și ar fi rămas cu sechele, care l-au dus în cele din urmă în depresie.

CSM a transmis un comunicat după moartea lui Nicolae Eugen Butnariu
CSM a transmis un comunicat după moartea lui Nicolae Eugen Butnariu

Nicolae Eugen Butnariu, consilier CSM, a fost găsit spânzurat în casă

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă regretul profund pentru încetarea din viaţă a domnului Butnariu Eugen Nicolae, consilier în cadrul Serviciului sinteze, pregătirea lucrărilor şedinţelor Consiliului, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis CSM prin intermediul unui comunicat de presă.

Nicolae Eugen Butnariu a fost găsit în locuința sa din Capitală. Medicii au sosit de urgență la fața locului, însă din păcate nu au mai putut să facă altceva decât să constate decesul consilierului CSM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×