Mirela Vaida semnează cu concurența! Unde pleacă, după ce Antena 1 i-a dat cu ”pas”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
20/01/2019, 13:25
Mirela Vaida semnează cu concurența! Unde pleacă, după ce Antena 1 i-a dat cu ”pas” GALERIE FOTO
Mirela Vaida pleacă de la Antena! 1. Semnează cu concurența?!

Mirela Vaida semnează cu concurența, după ce a fost concediată de la Antena 1. Vedeta TV va participa la concursul Eurovision, care va avea loc în luna aprilie în Israel și care va fi transmis în exclusivitate de TVR1. După ce a fost invitată și la emisiunea „Pulsul Zilei”, la același post de televiziune, tot mai multe voci susțin că Mirela Vaida negociază semnarea unui contract de colaborare.

Chiar dacă este însărcinată, Mirela Vaida va putea fi văzută la TVR 1 în timpul competiției muzicale Eurovision 2019. Fanii prezentatoarei TV sunt tot mai convinși că vedeta este tot mai aproape de o colaborare cu postul național de televiziune, mai ales după ce Mirela s-a fotografiat pe holurile TVR, alături de gazdele emisiunii „Pulsul Zilei”, Mihai Ogășanu și Claudiu Mirea, scriu jurnaliștii de la cancan.ro.

Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1
Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1

Mirela Vaida pleacă de la Antena 1! Semnează cu concurența?!

Mirela Vaida este însărcinată cu cel de-al treilea copil, însă vedeta TV pare că nu poate sta departe de lumina reflectoarelor. A fost dată afară de la Antena 1, dar poate ajunge la TVR în cazul în care i se va oferi un contract care să o mulțumească. Prezentatoarea este hotărâtă să împace în continuare cariera cu viața de familie și anunță că se gândește și la al patrulea copil.

„Am vorbit despre asta. Dacă tot mi l-a dat Dumnezeu până în 37 de ani pe cel de-al treilea, înseamnă că până în 40 trebuie să îl fac pe al patrulea, dar totuși, lumea zice că e greu cu trei copii și mai ales că sunt atât de mici… Nu vreau să cred asta, pentru că nu mă ajută la nimic, dar dacă nu o să mi se pară chiar atât de greu pe cât zice lumea, pe bune dacă nu m-aș încumeta și la al patrulea! Dar trebuie să fiu sigură că e fată”, a declarat Mirela Vaida.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×