Mirela Vaida, anunț despre relația cu soacra: ”Îmi permit glume cu ea”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 19:27
Mirela Vaida, anunț despre relația cu soacra: ”Îmi permit glume cu ea”
Mirela Vaida are o relație specială cu soacra sa. Sursa foto: romaniatv.net

Mirela Vaida are o relație foarte specială cu soacra sa pe care o alintă Tița. Vedeta a mărturisit că are o soacră foarte modernă cu care poate discuta despre orice subiect și glumește foarte mult. Femeia locuiește în Cluj-Napoca, dar vine în București pentru a petrece timp alături de nepoți, în special în vacanțe.

Mirela Vaida și soacra sa Tița au o relație foarte frumoasă

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” Mirela Vaida a mărturisit că are o relație foarte frumoasă cu soacra sa. Cele două vorbesc foarte mult la telefon pentru că soacra sa locuiește în Cluj-Napoca. Tița, așa cum o alintă vedeta TV pe soacra sa, este profesoară de informatică, o fire modernă și la curent cu toate știrile. Mirela Vaida a recunoscut că își permite să glumească cu soacra sa și i-ar plăcea să petreacă mai mult timp în compania ei.

Mirela Vaida a declarat că în momentul în care hainele nu-i mai vin le împachetează și i le trimite soacrei pentru că Tița este mai slabă. „Am o soacră cu care îmi permit tot felul de glume și care e pe mintea mea. E profesoară de informatică, e foarte cool, ne tachinăm pentru că ne placem”, a mărturisit Mirela Vaida pentru Libertatea.

Mirela Vaida are o relație specială cu soacra sa
Soacra Mirelei Vaida locuiește în Cluj, dar vine la București când au copiii vacanță. Sursa foto: libertatea.ro

Soacra Mirelei Vaida vine la București atunci când copiii sunt în vacanță

„De la 5 jumate sunt trează. E soacră-mea la mine săptămâna asta, pentru că vedeţi dumneavoastră, e vacanţa copiilor şi soacră-mea, când e vacanţă, vina la noi. Numai că eu nu am vacanţă şi când e şi ea la mine, la 5 jumate mă trezeşte ăla mic, la 6 deja mă aşteaptă soacră-mea cu cafeaua în sufragerie. O poveste, e ceva… sunt foarte fericită. Ştai că ea e acasă acum şi mă vede”, a spus vedeta în urmă cu doi ani în timpul emisiunii pe care o prezenta la momentul respectiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×