Mirela de la Insula Iubirii se căsătoreşte! “Am spus da”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 17:12
Mirela de la Insula Iubirii se căsătoreşte! “Am spus da” GALERIE FOTO
Mirela de la Insula Iubirii se căsătoreşte

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii se căsătorește. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a trecut peste relația care a făcut-o cunoscută și i-a spus Da unui bărbat alături de care va avea și un copil. Mirela a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a scris cât de bine se simte alături de noul iubit.

Mirela de la Insula Iubirii se căsătoreşte

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a postat pe Instagram un mesaj în care a scris că este fericită alături de Florin Tecar, bărbatul cu care se căsătorește. Cei doi petrec acum o vacanță exotică în Cuba, unde Florin i-a oferit un inel de logodnă. „Cred că primăvara mea nu putea să aibă un început mai frumos decât acesta la capatul lumii. Alături de soarele puternic de aici, radiez și eu de fericire. Astăzi am spus DA! Nu pentru prima oară, dar cu siguranță pentru ultima oară și în cel mai special mod posibil.

Fericirea mea nu cunoaște limite acum și sper să ajungă la fiecare dintre voi. Vă mulțumesc din suflet celor care m-ați susținut la orice pas, și vă mulțumesc și vouă, celor care prin critici m-ați învățat cum să fiu și mai puternică. @florintecar, te iubesc din tot sufletul meu, și îți mulțumesc din inimă pentru toate momentele de suflet pe care mi le-ai oferit. Alături de tine am simțit cum este să fii prietenă, iubită, dar și mamă, un sentiment de care mi-am dorit mereu să am parte?‍?‍?‍? DA!”, a scris Mirela pe Facebook.

Mirela Baniaș se căsătorește cu Florin Tecar
Mirela Baniaș se căsătorește cu Florin Tecar

Mirela de la Insula Iubirii este însărcinată

Mirela este însărcinată în două luni. Femeia a postat pe internet o fotografie cu ecografia bebelușului, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au urat să aibă o naștere ușoară. Ea a dezvăluit că a avut unele complicații. „S-a întâmplat, dar nu mă pot bucura pentru că sunt nişte complicaţii. În două săptămâni aş afla exact. Dacă e totul ok. Am avut gripă şi am luat antibiotice. Medicii nu garantează că e ok. Da (n.r. sunt bine)”, a scris Mirela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×