Momente halucinante la Insula Iubirii de pe Antena 1. CNA a intervenit în cazul scenelor interzise minorilor

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 11:17
Momente halucinante la Insula Iubirii de pe Antena 1. CNA a intervenit în cazul scenelor interzise minorilor GALERIE FOTO
CNA a intervenit în cazul scenelor interzise minorilor difuzate la Insula Iubirii, pe Antena 1

CNA a intervenit în cazul scenelor interzise minorilor care au fost difuzate în cadrul emisiunii Insula Iubirii și a amendat postul de televiziune Antena 1 cu suma de 60.000 de lei, după ce în una dintre ediții au fost redate momente halucinante, care au încălcat legistlația privind protecția minorilor.

Un reprezentant al postului Antena 1 s-a apărat în fața membrilor CNA, după ce în prime-time au fost difuzate imagini și discuții demne de un post de televiziune pentru adulți. Mai precis, au fost redate discuțiile în care unii dintre concurenții de la emisiunea Insula Iubirii își descriau într-un mod explicit fanteziile. Oficialul Antenei 1 s-a apărat, susținând că emisiunea nu se adresează minorilor. Cu toate acestea, este difuzată în prime-time, de la ora 20:00. În cele din urmă, reprezentantul Antenei a spus că reality-show-ul are și „un caracter educativ prin reliefarea unor exemple negative care există.”

CNA a intervenit în cazul scenelor interzise minorilor difuzate la Insula Iubirii, pe Antena 1

CNA a intervenit în cazul scenelor interzise minorilor difuzate la Insula Iubirii, pe Antena 1, iar reprezentantul postului de televiziune a recunoscut în cele din urmă că „dacă vizionăm ce am vizionat aici este clar un scenariu de film pentru adulți, dar nu explicit. Au fost anumite scene care într-adevăr sunt delicate pentru a fi privită de minori, însă această emisiune nu se adresează minorilor”, a spus oficialul de la Antena 1.

Imagini Insula Iubirii
Imagini Insula Iubirii

În cele din urmă, la propunerea unui dintre membrii CNA, Antena 1 a fost amendată cu suma de 60.000 de lei, adică aproximativ 12.000 de euro. S-a ținut cont de audiența postului, dar și de faptul că în ultimul an Antena 1 a mai fost amendată pentru încălcarea legislației privind protecția minorilor (30.000 de lei pentru iUmor, 40.000 de lei pentru Acces Direct și, mai recent, 50.000 de lei tot pentru iUmor).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×