Mircea Badea, atac dur la Andreea Esca: “Duduia Esca, fără minciuni”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 15:19
Mircea Badea, atac dur la Andreea Esca: “Duduia Esca, fără minciuni” GALERIE FOTO
Mircea Badea o atacă pe Andreea Esca!

Mircea Badea, reacție acidă față de Andreea Esca! Jurnalistul a spus adevărul lui cele declarate de către emblema știrilor de la PRO TV. Mircea Badea a reacționat după ce Andreea Esca a declarat că românii se simt dezamăgiți de vremurile noastre și că speranța de acum 20-30 de ani a dispărut în totalitate. ”Care sunt ofurile? Cred că le știm cu toții care sunt ofurile.

Ne-am fi dorit mult mai mult de la România, ne-am fi dorit după Revoluție să, nu știu, măcar să merg și eu pe o autostradă când mă duc la Sibiu. Oare crezi că vreau mult? Da, e o dorință mare… Sau, nu știu să se fi făcut o stație de metrou, că am niște prieteni care locuiesc în Drumul Taberei și și-ar fi dorit să ajungă mai repede cu metroul”, a declarat Andreea Esca, pentru jurnaliștii de la Pagina de Media.

Mircea Badea, atac fără precedent față de Andreea Esca: „mai tăiați din fake news”

Andreea Esca a făcut declarații despre speranța românilor pierdută din cauza vremurilor pe care le trăim. Mircea Badea nu a fost deloc de acord cu spusele jurnalistei, astfel că a declarat sincer care crede acesta că sunt cu adevărat problemele reale. “Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dumneavoastră și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele.

Mircea Badea, atac dur la adresa Andreei Esca!
Mircea Badea, atac dur la adresa Andreei Esca!

Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere”, a răspuns Mircea Badea declarațiilor Andreei Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×