Andreea Esca, într-o nouă emisiune la PRO TV! Ce se întâmplă cu emblema știrilor din România

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 10:39
Andreea Esca, într-o nouă emisiune la PRO TV! Ce se întâmplă cu emblema știrilor din România GALERIE FOTO
Andreea Esca va deveni concurent al primei ediții din nou sezon al show-ului Pe bune!?

Surpriză pentru fanii Andreei Esca! Vedeta va participa la show-ul “Pe bune?!”, acompaniată de către alte vedete. Emisiunea în cauză este pe baza unor întrebări mai ciudate cu răspunsuri și mai uluitoare și este prezentată de Andi Moisescu, cu Natanticu și Costi Diță pe postul căpitanilor celor două echipe. Emisiunea începe în cursul zilei de luni, 25 februarie, de la orele 23:00. Noul sezon îi aduce împreună pe: Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Bârlădeanu, Cabral, Dragoş Bucur, Lora sau Grasu XXL.

În toamna lui 2018, emisiunea Pe bune?! a avut locul 3 la nivel național, câștigând primul loc pe targetul urban și pe segmentul european, potrivit Paginademedia.ro. „Anul acesta mi-am dezvoltat propria echipă de cercetători, ca să înțelegem mai bine pe ce lume trăim. Din ea fac parte, desigur, Costi Diță și Cosmin Natanticu. Împreună am realizat câteva studii ale căror rezultate le veți afla începând din 12 februarie, lunea și miercurea’, a spus gazda quiz show-ului, Andi Moisescu.

Andreea Esca, prezentă la emisiunea  “Pe bune?!”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii “Pe bune?!”! Șefii au decis ca printre primele vedete ale primei ediții din noul sezon să se afle și Andreea Esca. Decizia a venit în ajutorul audienței quiz show-ului. Invitații care dau startul întrebărilor fără răspuns sunt: Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Bârlădeanu, Cabral, Dragoş Bucur, Lora sau Grasu XXL.

Andreea Esca în poziția de concurent la emisiunea Pe buna?!
Andreea Esca în poziția de concurent la emisiunea Pe bune?!

„Împreună cu conferenţiarii mei, Costi Diţă şi Cosmin Natanticu, sunt gata să redeschid un nou sezon de comunicări ştiiţifice despre viaţă, dar mai ales despre aspectele ei nebănuite. Cu ajutorul unor invitaţi aleşi pe măsura neaşteptatului din fiecare ediţie în parte, vom încercă să vă surpindem, din nou, mai ceva decât celebrele studii ale cercetătorilor britanici. În fiecare luni, de la 22:30”, a declarat Adni Moisescu, prezentatorul emisiunii care o va pune pe Andreea Esca într-o altă postură, conform Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×