Miliardar în vârstă de 65 de ani a murit în timpul operației de mărire a organului genital. Era unul din cei mai bogați oameni din Israel

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 22:46
Miliardar în vârstă de 65 de ani a murit în timpul operației de mărire a organului genital. Era unul din cei mai bogați oameni din Israel GALERIE FOTO
Ehud Arye Laniado s-a stins din viață în urma operației de mărire a organului genital

Ehud Arye Laniado este miliardarul de 65 de ani care a murit în urma operației de mărire a organului genital. Din păcate, bărbatul a suferit un infarct. Un prieten al milionarului a făcut primele declarații despre decesul bărbatului și despre situația creată. Ce a declarat purtătorul de cuvânt al firmei pe care acesta o conducea?

Ehud Arye Laniado, miliardarul  care a murit în urma unei operații de mărire a organului genital

Ehud Arye Laniado, în vârstă de 65 de ani, s-a stins din viață după ce a suferit un infarct în timpul operației de mărire a organului să genital. Acesta s-a operat la o clinică privată din Franța. Expertului în diamante se pare că soarta i-a fost cruntă, făcând un atac de cord imediat după ce o substanță i-a fost injectată în organul genital, potrivit presei belgiene.

Compania lui Laniado, Omega Diamonds, care este la bază într-un oraș din Belgia, a confirmat tragicul anunț. „Un nemaipomenit om de afaceri. Cu o profundă tristețe confirmăm că fondatorul companiei Ehud Arye Laniado a decedat”, a spus purtătorul de cuvât al firmei miliardarului.„După ce a trăit o viață excepțională, Ehud va fi adus din nou acasă în Israel pentru a-și odihni somnul de veci. El va fi mereu în amintirea noastră”, a afirmat un prieten bun.

Ehud Arye Laniado deces
Ehud Arye Laniado deces

Un miliardar s-a stins din viață în timpul operației de mărire a organului genital

Un prieten foarte bun al acestuia, care a dorit să rămână anonim, a spus că „mereu era focusat pe apareța lui și pe cum îl percep ceilalți.”  „Argentinianul, așa obișnuiam să-i spunem la Omega Diamonds pentr că arăta mereu ca un dansator de tango” , a mai spus sursa citată.Potrivit prietenului său, momentul în care uita de înălțimea sa mică era atunci când era întrebat de cifrele frumoase din conturile bancare, lucru pe care îl făcea de mai multe ori pe zi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×