Mihai Voropchievici, tehnică inovatoare de alungare a durerii și stresului. Așa scapi de ele

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 08:58
Mihai Voropchievici, tehnică inovatoare de alungare a durerii și stresului. Așa scapi de ele
Mihai Voropchievi aduce o tehnică japoneză pentru alungarea durerii și stresului!

Mihai Voropchievici a dezvăluit o tehnică japoneză pentru a putea scăpa de stres și de durere foarte ușor. Totul este legat de mâna fiecaruia! Iată ce deget trebuie să-ți masezi pentru a te liniști, relaxa sau pentru a scăpa de diverse dureri. De asemena, degetele indică ce boli te pot paște.

Stresul devine negativ la scurt timp de la instalarea sa în minte și apoi în trup. Stresul poate îmbolnăvi. Starea psihică negativă aduce cu ea dureri de stomac și de cap, alături de tensiune arterială ridicată li dureri în piept sau probleme grave cu somnul.

Mihai Voropchievici, tehnică de a alunga durerea și stresul

Iată o altă metodă prin care poți scăpa de stres și durere. “Muzica trebuie neapărat să fie armonioasă, astfel încât să inducă creierului undele Alfa specifice relaxării, care generează astfel o stare de reverie şi de relaxare profundă, inducând chiar şi somnul. De regulă, recomand muzica acompaniată cu sunetele din natură, precum ciripitul păsărilor, picături de ploaie, valurile mării, cascade etc., combinate sau nu cu sunete de vioară, harpă, pian sau electronice”, afirmă profesorul Dana Țupa.

Mihai Voropchievici,nouă tehnică japoneză pentru alungarea durerii și stresului.
Mihai Voropchievici,nouă tehnică japoneză pentru alungarea durerii și stresului.
  • Dacă aveți griji trebuie să vă masați degetul mare. Degetul mare este capul tuturor, este este echilibrul pălmii. Este demonstrat faptul că aparatul digestiv are de suferit din cauza grijilor.
  • Degetul arătător indică frică! Dacă îți este frică trebuie să-l masezi ușor, de asemenea când ăți este teamă de ceva, ai tendința de a arăta cu degetul acesta.
  • Degetul mijlociu ține de vezica biliară și de ficat. De fiecare dată când suntem supărați îl masăm. Toate au o trăire în spate, iar amenii furioși se vor îmbolnăvi mereu de ficat.
  • La degetul inelar se indică boli de respirație și de tranzit.
  • Pentru degetul mic revine boala de stomac. Emoțiile se alungă atunci când îți masezi degetul mic.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×