Mihai Neșu, declarații răvășitoare! ”Mă ajută Dumnezeu, de multe ori nici nu simt că sunt paralizat!”

Nicoleta C   
în Stiri mondene
21/08/2018, 17:52
Mihai Neșu, declarații răvășitoare! ”Mă ajută Dumnezeu, de multe ori nici nu simt că sunt paralizat!”
Mihai Neșu a raspuns cu pozitivitatea la toate intrebarile despre accidentul din 2011.

Mihai Neșu, jucător care a evoluat în cariera sa pentru cluburile Steaua București și FC Ulrecht, a răspuns la niște întrebări personale, în cadrul unui interviul acordat Gazetei Sporturilor. În urma unui accident teribil, din anul 2011, acesta a răspuns sincer la toate întrebările legate de momentul acela brutal. Destăinuirile lui sunt foarte emoționante și descriu poate doar 1% din ce a trăit atunci. Întrebat dacă îi lipsește ceva din ceea ce avea înainte, pozitiv, Mihai Neșu a răspuns direct.

”Nu! Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele, acum, la 35 de ani. Și m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat! Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindcă durerea mare era în suflet”, a spus jucătorul de fotbal. Cumpăna prin care a trecut l-a făcut pe acesta să se descopere, să fie cel ce este cu adevărat, după spusele acestuia. ”Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine, cel cu care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par”, a precizat fotbalistul.

Mihai Neșu, declarații răvășitoare.
În urma unui accident teribil, din anul 2011, Mihai Neșu a rămas paralizat.

Mihai Neșu, declarații răvășitoare! Dezvăluirile acestuia legate de cumpăna vieții lui

Jucătorul, care a primit pe 29 martie, 2006, Medalia ”Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui de atunci, a răspuns cu pozitivitate la toate întrebările legate de incidentul care i-a schimbat viața. Întrebat dacă a avut momente în care simțea că o ia razna, Mihai Neșu a răspuns sincer. ”Am avut clipe când simțeam că nu mai pot.” Ce l-a făcut însă să-și pastreze spiritul și buna dispoziție a fost încercarea de a rezolva situația în care se afla. ”Dar am căutat răspunsuri. Am încercat să caut răspunsurile la doctori, fiindcă știința e limitată. Am avut șansa unor preoți buni, s-au rugat şi ei pentru mine, am vorbit cu ei, m-au ajutat cu sfaturi. Trebuie să mă lupt să le pun în practică”, a completat fostablistul.

În urma unui accident teribil, din anul 2011
Jucătorul, a primit pe 29 martie, 2006, Medalia ”Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui de atunci.

Modul în care acum trebuie să-și mențină sănătatea, ba chiar să progreseze, se rezumă la terapii și preoți. ” Programul meu e simplu: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, şi ceea ce mi-au dat preoţii, terapie pentru suflet. În rest, la fundaţie, cu una, cu alta, după puterile şi mintea mea. Acum am reuşit să percep ce trebuie să fac, încerc să mă ţin de program, iar Dumnezeu mă întăreşte zi de zi”, a declarat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×