Mihaela Bilic demontează miturile despre alimentația corectă: ”Fructele nu se mânâncă în fiecare zi”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/10/2019, 14:30
Mihaela Bilic demontează miturile despre alimentația corectă: ”Fructele nu se mânâncă în fiecare zi”
Mihaela Bilic este de părere că fructele nu se mănâncă zilnic pentru îngrașă. Sursa foto: digi24.ro

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a fost invitată la emisiunea „Oameni de colecție” unde a vorbit despre obiceiurile sănătoase. „Nutriționistul vedetelor” este de părere că fructele nu trebuie mâncate zilnic, iar mezelurile de calitate nu fac rău sănătății.

Mihaela Bilic despre mezeluri: „Doza face otrava”

Mihaela Bilic și-a dat demisia din spital din cauza regulilor stupide și a urmat un alt drum. Medicul supranumit „nutriționistul vedetelor” ne învață care sunt obiceiurile sănătoase. În plus, Mihaela Bilic este de părere că unele alimente sunt periculoase doar în momentul în care sunt consumate în exces. Și aici ne referim la mezeluri, cartofi prăjiți sau grăsimi. De asemenea, medicul mărturisește că nu mănâncă dimineața, ci așteaptă să i se facă foame.

Medicul nutriționist distruge un mit foarte important despre fructe. Mihaela Bilic este de părere că fructele fac parte din categoria desert și nu se mănâncă în fiecare zi. „În momentul în care mănânci fructe, ți se face foame. Fructele nu se mănâncă în fiecare zi. Trebuie să înțelegem că fructele sunt un desert și rolul lor este să ne îngrașe rapid”, a declarat medicul nutriționist în emisiunea „Oameni de colecție” de la Digi FM. 

Cartofii prăjiți nu sunt nocivi
Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că alimentele în exces sunt nocive pentru organism. Sursa foto: adevarul.ro

Medicul nutriționist nu mănâncă dacă nu îi este foame

„Ritmul cu 3 mese pe zi și 2 gustări este recomandat copiilor în creștere. Pentru adulți nu au fost făcute studii. Eu nu mănânc dimineața. Aștept să mi se facă foame. Foamea este o senzație neplăcută, ne face să ieșim din casă. Dacă ar fi o senzație plăcută, am sta în canapea și am muri de foame. Poți să bei cafea pe stomacul gol. Trebuie să ne antrenăm senzația de foame. Stomacul nu secretă suc gastric dacă nu are nimic în el. Mâncatul preventiv este o invenție a medicilor nutriționiști. A mânca preventiv înainte să îți fie foame ca să nu îți fie foame”, a adăugat Mihaela Bilic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×