Mesaje inedite de Sfântul Ion. Urări și felicitari pentru Ion, Ioana, Ionela

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 18:32
Mesaje inedite de Sfântul Ion. Urări și felicitari pentru Ion, Ioana, Ionela
Mesaje de Sfântul Ioan Botezătorul

Ziua în care îl pomenim pe Sfântul Ioan Botezătorul reprezintă încheierea oficială a sărbătorilor de iarnă deschise la Sfântul Nicolae, în data de 6 decembrie. Sfântul Ioan Botezătorul este cunoscut și sub numele de ”Sfântul-Ioan”, ”Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul” sau ”Înaintemergătorul Domnului”. De asemenea, acesta este cunoscut și ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el făcând trecerea în cel Nou.

”Sfântul Ioan este ultimul şi cel mai de seamă prooroc al Vechiului Testament, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului Iisus Hristos. Sfâtul Ioan Botezătorul este o personalitate de excepţie, gata de jertfă, suflet nobil cu o ţinută morală vrednică de admiraţie, necruţător cu cei păcătoşi , chiar şi cu regele din acea vreme Irod Antipa, care trăia în desfrâu cu Irodiada, soţia fratelui său vitreg”, a menționat părintele de la Biserica Sfânta Treime din București.

Mesaje de Sfântul Ioan

  • Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!
  • Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!
  • Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.
Mesaje inedite de Sfântul Ion. Urări și felicitari pentru Ion, Ioana, Ionela
Săteni, îmbrăcați în straie populare, la ieșirea din biserică, în ziua sfântă
  • Ti-as ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc.
  • Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!
  • Un cer albastru fără nori / În calea ta să fie / Să ai în viaţă numai flori / Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!
  • La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!
  • O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.
Mesaje inedite de Sfântul Ion. Urări și felicitari pentru Ion, Ioana, Ionela
Una dintre tradițiile care trebuie respectate azi este ”udatul ionilor”
  • Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!
  • E Sfântul Ioan, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Mulţi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!
  • Frunză verde de mărar, iaca-ţi vine ziua iar! Din inima toată eu îţi mai urez odată, să ai pace şi noroc şi vin bun în poloboc, să ai pere, mere, să ai poamă-n frigidere, sănătate, şi virtute… să trăieşti cât bradu-n munte. Tot în anul care vine să ai vilă cu piscină şi pe Udrea de vecină iar pe Inna şofer la maşină! MULŢI, MULŢI ANI! Fie-ţi verde dolarul şi de whisky plin paharul, toate să îţi reuşească, să te doară drept în bască… şi încă o dată la mulţi ani şi Ion să ne trăiască!!!
  • De ziua ta, comori şi bani nu am găsit, dar aş vrea ca să te felicit! La Mulţi Ani, La Mulţi Bani, să stimezi, şi să fii stimată, să iubeşti, şi să fii iubita, să doreşti, şi să fii dorită, să aştepţi, şi mereu vei fi aşteptată!!!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×