Meme Stoica și-a înmormântat tatăl! Mesajul dureros transmis de la mormânt: Îl sunam după fiecare meci

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
08/01/2019, 20:18
Meme Stoica și-a înmormântat tatăl! Mesajul dureros transmis de la mormânt: Îl sunam după fiecare meci GALERIE FOTO
Meme Stoica și-a înmormântat tatăl astăzi, la cimitirul Sfântul Ilie din Pipera

Mihai Stoica și-a condus astăzi tatăl pe ultimul drum. În urmă cu două zile, părintele directorului sportiv de la FCSB s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani. Mihai Stoica a  avut un mesaj dureros la mormântul tatălui său. „Îl sunam după fiecare meci”, a spus vizibil marcat oficialul stelist.

Mihai Stoica a suferit mult după ce tatăl său s-a stins din viață. „Nu m-a lăudat foarte des, dar când făceam ceva bun îi spunea mamei şi ea îmi spunea să nu mai spun nimănui. Îl sunam după fiecare meci şi cei care l-au cunoscut ştiu despre ce om vorbim. Tata a fost om mare. Este o încărcătură emoţională. Cu două luni în urmă conducea maşina. Tata a fost cel mai inteligent om.”, a declarat Meme Stoica, la înmormântarea tatălui său.

Meme Stoica și-a înmormântat tatăl! Ultima dorință a tatălui: „M-a pus să promit că o să fac școala de antrenori”

Meme Stoica și-a îngropat tatăl astăzi, la cimitirul Sfântul Ilie din Pipera. La ceremonie au luat parte membri familiei, directorului sportiv al FCSB, dar și prieteni apropiați de-ai lui Meme. Printre aceștia și Gigi Becali, omul care a spus de atâtea ori că pentru el Meme este fratele său. Mihai Stoica a avut la finalul ceremoniei și un mesaj destul de dureros pentru ce a însemnat pentru el părintele său.

Mihai Stoica, alături de mama sa, la înmormântarea tatălui său

Ilie Ioan Stoica s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. S-a întâmplat în urmă cu două zile. Pe patul de moarte, tatăl a avut o rugăminte specială pentru fiul său Mihai Stoica.„M-a pus să promit că o să fac școala de antrenori„, a spus directorul sportiv despre ultima dorință a tatălui său. Imediat după aflarea tristei vești, pagina de Facebook a lui Mihai Stoica a căpătat culoarea neagră a doliului, postând și o fotografie cu tatăl său. Apoi oficialul FCSB-ului a mai postat câteva fotografii mai vechi din copilăria sa, în care apare și tatăl său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×