Marile schimbări din viaţa soţiei lui Meme Stoica! A renunţat la verighetă!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/04/2014, 09:04
Marile schimbări din viaţa soţiei lui Meme Stoica! A renunţat la verighetă! GALERIE FOTO

La o lună de la „cazarea” soţului ei în Penitenciarul Rahova, viaţa Corinei Stoica pare să fi intrat în normal. Femeia s-a apucat deja să renoveze locuinţa şi a renunţat la verigheta pe care a purtat-o timp de 20 de ani.

Acest video nu este inca activ
Încercănată, gânditoare, dar gata să o ia de la capăt. Aşa poate fi descrisă, pe scurt, femeia care a fost alături de Mihai Stoica timp de două decenii. Ieri, paparazzii Spynews au fotografiat-o pe Corina Stoica în timp ce alerga de colo-colo, pentru a rezolva o problemă extrem de importantă: reamenajearea casei. În jurul orei 10.00, în faţa casei lui Meme Stoica şi-a făcut apariţia o echipă de muncitori. Echipaţi cu salopete şi dotaţi cu materiale de construcţii, scări şi bormaşini, zugravii au sunat sfioşi la poarta casei impunătoare. Le-a răspuns stăpâna casei, care i-a şi invitat în curte. Imediat, zugravii au intrat în priză şi, plini de energie, au început să care în interior lucrurile depozitate pe trotuar, lângă gard.
636x729_1396545326b8561eff
Adio, verighetă!
La scurt timp după ce muncitorii au intrat în curtea locuinţei, pe poartă a ieşit Corina Stoica, la volanul maşinii personale. Destinaţia: un supermarket! Pe drum, femeia a realizat că nu are bani cash pentru a le oferi muncitorilor câte o „atenţie”, la sfârşit de zi, aşa că a oprit întâi la un bancomat. A extras rapid suma dorită şi a traversat bulevardul Ion Mihalache, către magazin. În momentul în care s-a îndepărtat de bancomat Corina Stoica s-a încheiat la haină, ocazie cu care aparatele paparazzilor Spynews au imortalizat un amănunt extrem de interesant: femeia a renunţat la verighetă! De altfel, zvonurile potrivit cărora Mihai şi Corina Stoica ar fi divorţat de mai bine de un an au apărut încă de toamna trecută. Tot atunci presa a speculat faptul că divorţul ar fi doar de faţadă, pentru punerea averii la adăpost, în condiţiile în care se apropia condamnarea lui Meme Stoica, în „Dosarul Transferurilor”. Mai ales că cei doi au continuat să locuiească împreună, alături de fiica lor, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
139654562376cad6ad
Şi-a luat produse pentru siluetă
La supermarket, Corina Stoica s-a hotărât cu greu ce să cumpere de mâncare pentru zugravii tocmiţi să renoveze casa, înainte de Paşte. A stat minute în şir în faţa rafturilor şi, într-un final, a decis să cumpere nişte conserve. A luat şi tacâmuri de unică folosinţă, apoi a dat o tură şi la raionul cu produse pentru slăbit, de unde a cumpărat câteva ceva pentru ea. Ajunsă la maşină, Corina şi-a dat seama că, prinsă cu problemele ei, a uitat să cumpere pâine. Aşa că s-a întors în magazin, iar după câteva minute a revenit victorioasă, cu pâinea.
Sursa: spynews.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×