Melania Medeleanu, primul mesaj după ce a născut: Nu e secret. E discret! Sunt asaltată!

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 09:20
Melania Medeleanu, primul mesaj după ce a născut: Nu e secret. E discret! Sunt asaltată! GALERIE FOTO
Melania Medeleanu a devenit mămnica unui băiețel și a transmis primul mesaj după ce a născut

Și-a dorit enorm să devină mamă, iar minunea s-a întâmplat pentru Melania Medeleanu. A născut un băiețel perfect sănătos, zilele trecute, în Capitală. Toți au crezut că sarcina și nașterea au fost ținute ascunse, dar iată că fosta prezentatoare TV a dezmințit toate aceste zvonuri. Pur și simplu nu s-a făcut mare tam-tam pe acest subiect, iar pres a descoperit târziu că jurnalista așteaptă un copil.

Melania Medeleanu a fost căsătorită cu solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, însă mariajul lor a luat sfârșit cu mulți ani în urmă. A devenit cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la Realitatea TV, iar apoi a părăsit postul pentru Prima TV. De câțiva ani buni,s-a retras din presă definitiv, ocupându-se de o serie de proiecte de suflet, cum ar fi MagiCAMP. De asemenea, ea susține de mulți ani cursuri de dicție, fiind un trainer foarte apreciat.

Melania Medeleanu susține că nu a fost nimic secret, doar discret
Melania Medeleanu susține că nu a fost nimic secret, doar discret

Melania Medeleanu, mesaj după ce a născut

Tot ce a vrut să țină ascuns Melania Medeleanu se rezumă la relația ei și la tatăl copilului. Fosta prezentatoare de știri a adus lămuriri în ceea ce privește sarcina și nașterea, fiind uimită de faptul că s-a scris că  totul a fost în secret. Mesajul pe care l-a transmis a fost în binecunoscutul stil ușor ironic al jurnalistei.

”Sunt asaltata de titluri bombastice legate de sarcina si nastere. Cuvantul care apare cel mai des e SECRET. „Si-a tinut sarcina la secret”, „A nascut in secret”.
Imi si imaginez cum ma camuflam, puneam peruca neagra, nu ieseam pe strada decat noaptea iar in ziua nasterii, cand lumea era inca usor obosita dupa artificii intram in spital pe usa din dos si cu numele schimbat, doar doar n-o sa se afle ca am patruns in incinta:) Nu-i Secret – doar Discret.”, a scris Melania Medeleanu pe contul ei de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×