Meghan Markle, mai ceva ca o regină! Ce le cere angajaților spitalului unde va naște

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
01/02/2019, 19:47
Meghan Markle, mai ceva ca o regină! Ce le cere angajaților spitalului unde va naște GALERIE FOTO
Meghan Markle le cere angajaților spitalului unde va naște să nu își ia concediu

Meghan Markle, mai ceva ca o regină! Este însărcinată în șase luni și ar putea să nască la maternitatea unde Kate Middleton i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi. Pentru a fi sigură că totul decurge așa cum trebuie iar copilul ei va fi adus pe lume în cele mai bune condiții, Meghan Markle le cere angajaților spitalului unde va naște să nu își ia concediu.

Conducerea maternității de la Spitalul St. Mary din Paddington le-a transmis deja angajaților că nu au voie să își ia concediu în lunile aprilie și mai, adică în perioada în care ar urma să nască Meghan Markle. Spitalul este același în care s-au născut toți cei trei copii ai lui William și ai Ducesei de Cambridge. „Toată lumea crede că are legătură cu copilul lui Meghan Markle, dar nimeni nu vrea să confirme nimic”, au declarat surse apropiate cuplului regal.

Meghan markle este însărcinată în 6 luni
Meghan Markle este însărcinată în 6 luni

Meghan Markle le cere angajaților spitalului unde va naște să nu își ia concediu

Angajații spitalului au fost instruiți să nu își ia concediu în lunile aprilie și mai. Prețul pentru un living room la maternitatea în care va naște Meghan Markle se ridică la peste 6.000 de euro pe noapte, iar fiecare cameră are tv, radio, telefon, frigider și wi-fi gratuit. În plus, pacienții au parte de un meniu de lux.

În maternitatea de la Spitalul St. Mary din Paddington s-a născut prințul William în 1982, prințul Harry în 1984, prințul George în 2013, prințesa Charlotte în 2015 și prințul Louis în 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×