Meghan Markle a purtat cercei de 600.000 euro la ultima apariţie publică. Foto wow

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
02/02/2019, 15:37
Meghan Markle a purtat cercei de 600.000 euro la ultima apariţie publică. Foto wow GALERIE FOTO
Meghan Markle a purtat cercei de 600.000 euro la ultima apariţie publică

Meghan Markle a purtat cercei de 600.000 euro la ultima apariţie publică. Chiar dacă a atras toate privirile, Ducesa de Sussex ar putea intra și mai mult în dizgrația Reginei Marii Britanii, după ce a încălcat protocolul regal care impune ca fețele regale să nu iasă în evidență la evenimente publice prin vestimentație sau accesorii de lux.

Fotografia în care Meghan Markle poartă cercei de 600.000 de euro a fost făcută anul trecut, în luna octombrie, însă jurnaliștii britanici s-au prins abia acum că Ducesa de Sussex nu purta o simplă pereche de cercei, ci una dintre cele mai scumpe perechi de cercei pe care le-a purtat vreodată un membru al familiei regale.

Cerceii au fost împrumutați de la celebrul brand de bijuterii Butani
Cerceii au fost împrumutați de la celebrul brand de bijuterii Butani

Meghan Markle a purtat cercei de 600.000 euro la ultima apariţie publică

Meghan Markle a participat în luna octombrie a anului trecut, alături de Prințul Harry, la un turneu în Fiji, unde s-a afișat purtând perechea de cercei în valoare de 600.000 de euro, împrumutată de la celebrul brand de bijuterii Butani, originar din China și foarte popular în rândul vedetelor de la Hollywood. Ducesa de Sussex ar putea intra și mai mult în dizgrația Reginei Marii Britanii, după ce a încălcat de două ori protocolul regal. În primul rând, a ieșit în evidență la un eveniment public prin accesoriile de lux pe care le-a purtat. În al doilea rând, membrii familiei regale nu au voie să împrumute bijuterii.

Meghan Markle ar putea intra în dizgrația Reginei Marii Britanii
Meghan Markle ar putea intra în dizgrația Reginei Marii Britanii

Ducesa de Sussex este însărcinată în șase luni și ar putea să nască la maternitatea de la Spitalul St. Mary din Paddington, unde Kate Middleton i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi. Conducerea maternității le-a transmis deja angajaților că nu au voie să își ia concediu în lunile aprilie și mai, adică în perioada în care ar urma să nască Meghan Markle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×