Mașinile din familia lui Cristi Borcea! Patrick îi dă clasă la acest capitol

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
07/02/2019, 09:03
Mașinile din familia lui Cristi Borcea! Patrick îi dă clasă la acest capitol GALERIE FOTO
Mașinile din familia lui Cristi Borcea! Patrick îi dă clasă la acest capitol

Cristi Borcea este printre cei mai bogați români, dar în familie specialistul pe mașini este Patrick. Fiul lui Cristi Borcea îi dă clasă tatălui când vine vorba de așa ceva. Omul de afaceri a avut la viața sa peste 20 de mașini de lux, dar spune că cea mai luxoasă e și cea care îi place cel mai puțin. „În Maybach mă ia cu amețeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine.”, a declarat Cristi Borcea într-un interviu pentru Libertatea.

Și la mașini ca și la fotbal Cristi Borcea are preferințe diametral opuse față de nașul său Gigi Becali. La fotbal unul e cu Dinamo, celălalt cu FCSB, iar la mașini, nașul mare fan Maybach nu a reușit să-l impresioneze pe finul Cristi Borcea. Chiar dacă și-a cumpărat un asemenea automobil, fostul patron de la Dinamo nu se simte bine în el. Omul de afaceri preferă alte modele. „Eu am avut extrem de multe mașini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut și BMW înainte, am și Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu.”, a povestit Cristi Borcea.

În familia lui Cristi Borcea specialistul la mașini e fiul Patrick. Uite, tati, asta e cool, asta e bună!

Cristi Borcea a dezvăluit că nu se prea princepe la mașini. Fiul Patrick îi dă clasă la acest capitol, așa că în familie el alege mașinile. „De obicei, Patrick mi le alege. ‘Uite, tati, asta e cool, asta e bună! Și-așa mai departe!’. Eu m-am obișnuit în genul de mașini în care am tot mers în ultimii ani, să am confort, dar fără să fie navă spațială. Câte mașini am avut în viață? Hmm, habar n-am, cred că peste 20. Până la urmă, în ciuda faimei și-a confortului, sunt niște obiecte. Eu sunt pe genul clasic, tocmai de aceea am rămas fanul Radio Romantic sau al muzicii blues ori Frank Sinatra. Tocmai de aceea îmi plac și mașinile cu care am fost obișnuit de mai multă vreme”, a spus Cristi Borcea.

Imagini cu membrii Comitetul Executiv al FRF, dupa sedinta tinuta de CEX, la Casa Fotbalului, in Bucuresti. 20.06.2011

Patrick trebuie să-i aleagă lui Cristi Borcea o mașină confortabilă și mai de familie, pentru că aceasta se va mări considerabil. În această primăvară Valentina Pelinel îi va dărui lui Cristi Borcea două fetițe gemene. Cristi Borcea abia așteaptă să-și mărească familia, mai ales că s-a ocupat deja de tot ce înseamnă nașterea gemenelor care vor purta același nume, Maria, după cum a povestit Valentina Pelinel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×