Marius Tucă a dispărut de câțiva ani din viața publică! Cum arată și cu ce se ocupă azi

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/11/2018, 13:28
Marius Tucă a dispărut de câțiva ani din viața publică! Cum arată și cu ce se ocupă azi GALERIE FOTO
În urmă cu 20 de ani, Marius Tucă era unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din țară și

Marius Tucă, ce a avut cel mai bun talk-show din România, a dispărut de câțiva ani din viața publică! Moderatorul, în vârstă de 52 de ani, arată la fel ca odinioară. În urmă cu 20 de ani, acesta era unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din țară și, deși a ajuns în vârful piramidei, prezentatorul a ales de câțiva ani să dispară complet din luina reflectoarelor. Recent, Marius Tucă mărturisea cu regret că decizia de a părăsi televiziunea a fost nefericită. De asemenea, a completat și cu faptul că era cel mai bine plătit jurnalist din țară și, mai mult, erau momente în care nu știa cum să cheltuie banii.

Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de dolari pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există şi afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiţia a fost foarte mică. Şi acum nu vă gândiţi că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii şi în ceea ce se numeşte un nou început în presă: Radio Smart”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Marius Tucă a dispărut din viața publică de câțiva ani! Prezentatorul este acum proprietarul postului Radio Smart

marius tuca a disparut din viata publica dar cum arata acum
Marius Tucă este acum proprietarul postului Radio Smart

Totodată, moderatorul a recunoscut că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar schimba câteva aspecte. ”Într-o mare măsură aş schimba multe dintre lucrurile din trecut. Unul ar fi că nu mi-am făcut televiziunea mea, în ‘99, când toată lumea trăgea de mine să o fac, dar cred că eram cel mai bine plătit jurnalist pe vremea aia şi era aşa o comoditate legată de bani, de popularitate şi am tot amânat. Dar atunci ar fi fost cel mai bun moment. Acum e foarte greu, sunt vremuri grele“, a mai spus Marius Tucă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×