Magda Vasiliu: ”Nu mai cotizați la sănătate”! Jurnalista dă de pământ cu sistemul de sănătate!

în Stiri de ultima ora
27/04/2018, 19:03
Magda Vasiliu: ”Nu mai cotizați la sănătate”! Jurnalista dă de pământ cu sistemul de sănătate!
Magda Vasiliu: ”Nu mai cotizați la sănătate”

Jurnalista Magda Vasiliu, scoasă din minți de sistemul de sănătate din România! Mamă a unui copil de 8 ani bolnav de cancer, Magda Vasiliu le spune românilor ”nu mai cotizați la sănătate”.

„L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la același spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-și caute sponsori sau să apeleze la fundații/asociații dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum își permit??? Cât își mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani și nu vor să-ți deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro după doar 4 (!) luni de cotizație la sănătate! În ce țară trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ți permiți să-i spui unui om să-și caute sponsori??

Magda Vasiliu: ”Nu mai cotizați la sănătate! N-are rost”

Tu, stat român, care nu poți să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii români, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Rușine!! Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parsiv…Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!! Unde dracu s-a mai pomenit așa ceva???”, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×